Főmenü
Inspirációk

Biano blogger: „Hallgass a szívedre, és alakítsd a saját ízlésed szerint az otthonodat“

„Szeretek utazgatni, kreatívkodni, táncolni, zumbázni, és bármennyire is furán hangzik dolgozni“ Fanni blogján szerintem mindenki talál magának valót.

A blogról

Fanni fő célja a hozzá hasonló lelkivilágú, és életvitelű lányok inspirálása, és motiválása. A Fanny's World blogon szépségápolásról, személyes élményekről, és persze inspirációról is szó esik. Szerintem itt biztosan mindenki talál magának egy kis olvasni, nézegetni valót :)

Miért kezdtél el blogot írni?

Az írásba főleg azért kezdtem bele, mert ki szerettem volna fejezni magamat egy olyan úton, ahol eddig még nem próbáltam ki képességeimet. Hatalmas motiváció volt ez akkor számomra, és úgy éreztem, hogy egyszer majd ki teljesedhetek ebben a ,, szakmában’’ akár. Abban az időszakban nagyon sok magánéleti problémával küzdöttem és mindenképpen szerettem volna, ha ezeket a negatív energiákat valamilyen hasznos projektbe fektetném.

Miről szeretsz írni?

A legjobban inspirációs bejegyzéseket, illetve személyes gondolatokat szeretek megosztani a blogomon, éppen ezért nevezném egy kicsit naplószerűnek. Ezeken a tartalmakon kívül nagyon szeretem a különböző beauty tartalmakat és a divattal foglalkozó cikkeket.

Mit jelent számodra a blogírás?

Számomra a kikapcsolódást jelenti, és azokat a pillanatokat, amikor a saját gondolataimmal el lehetek és elkalandozhatok egy kicsit. Mostanában sajnos kevesebb időm volt írni, és ezzel együtt a blogommal törődni, ezt sajnos nagyon bánom.

Az évek során hogyan változott a blogod?

2017 – ben amikor elkezdtem blogolni még minden nagyon kezdetleges volt, alig tudtam, hogy hogyan állítsak össze egy – egy tartalmat. Az idő előrehaladtával egyre inkább igyekeztem precízebb és pontosabb tartalmakat létrehozni. Sokat segített nekem, hogy részt vehettem a Cosmopolitan Hungary blogger iskoláján, ahol rengeteg hasznos praktikát tanulhattam meg. Mostanra már saját képekkel dolgozom, a flatlayeimet én készítem, illetve nagyon sokat segít Juszku Friderika is, aki általában a rólam készült fotókat készíti.

A képet készítette: Juszku Friderika (@fridajuszku & @lovestories.photography)

Mire van szükséged a blogírásnál?

A fényképezőgépemre, a laptopomra, a fashion témájú bejegyzéseknél a csodás fotósomra ( @fridajuszku & @lovestories.photography ) és persze ihletre, inspirációra.

Melyik lakberendezési stílus áll hozzád a legközelebb?

A legközelebb hozzám a romantikus , illetve a vintage stílus áll. Imádom az otthonos, kiegészítőkkel teli berendezéseket és lakásokat.

Van kedvenc bútordarabod? Ha igen, melyik az és miért lett a kedvenced?

A kedvenceim az állótükrök és az étkező asztalok, ha tehetném ezekből rengeteget beszereznék. A miértjét nyilván nem tudom megfogalmazni, de az biztos, hogy ezek a darabok nagyon különlegesek szerintem egytől – egyig. A tükrökben például nagyon szeretem azt, hogy különleges szegéllyel illetve mintákkal rendelkeznek sokszor.

Milyen lakberendezési stílusokat és színeket szeretsz kombinálni?

A romantikus illetve a vintage darabokat, színekből pedig a fehér és a pasztell színeket szeretem variálni.

A képet készítette: Juszku Friderika (@fridajuszku & @lovestories.photography)

2019 őszén Herendről a fővárosba költöztél. Mivel kezdted az új otthonod kialakítását?

Anno még egy több fős albérletbe költöztem, így nagyon nem tudtam változtatni a berendezésen. Kisebb dekorációkkal, lakberendezési dolgokkal egészítettem csak ki csak kis helyet. Az elmúlt hétvégén azonban beköltöztem az első egyedüli albérletembe, ami a vintage és a romantikus stílusok között mozog. Minden úgy sikerült, szerencsére, ahogyan megálmodtam, így bátran mondhatom, hogy imádom az otthonomat. Természetesen az előző is a szívemhez nőtt.

Van valamilyen tipped vagy tanácsod, azok számára, akik most költöznek új lakásba/házba?

Hallgassanak a szívükre, és alakítsák a saját ízlésük szerint otthonukat, a legfontosabb az, hogy annak akié egy otthon komfortos és kényelmes legyen a kis lakása.

Szeretnél te is a BIANO bloggere lenni? Vedd fel velem a kapcsolatot a laura.kis@biano.com e-mail címen és megbeszéljük a részleteket.