Okos vásárlás bútorok és dekoráció Okos vásárlás bútorok és dekoráció

Magazin

Végre itt a tavasz!

A végtelennek tűnő tél után végre beköszöntött a március, és ezzel együtt a tavasz, ami napsütést, és ezzel együtt jobb kedvet is hoz nekünk. Szépülnek a kertek, a teraszok, az erkélyek. Szép lassan virágba borul a természet, és az otthonok is.

Inspirációk 12. 3. 2021

Február: a szerelem hónapja

Februárra már rég lecseng az ünnepi hangulat, és elkezdünk hangolódni a tavaszra. Szerencsére van egy ünnep, amire februárban is készülhetünk, ami nem más, mint a Valentin-nap. Inspirálódj @candicountryhome fotóival, és tedd különlegessé ezt a napot.

Inspirációk 4. 2. 2021

Versenyszabályok - Facebook, Instagram

A Biano.hu által Facebook vagy Instagram @biano.hu profilján szervezett versenyek és nyereményjátékok részletes szabályai. Részvételi jogosultság és több.

14. 1. 2021

Új év, új én? Rendszerezd a dolgaidat!

Minden év végén az ember kicsit összegez. Aztán az éjféli visszaszámlálás után lázasan elkezd gondolkodni, hogy mit változtasson. Ha idén a lakásod rendszerezése a terv, alábbi cikkünk tetszeni fog!

Tanácsok, tippek, ötletek 11. 1. 2021

Recept: édes falatok Karácsonyra

Közeleg az év legizgalmasabb és legvarázslatosabb ünnepe. Sokak számára a Karácsony nem telhet el sütés-főzés nélkül. Less be @angelika.mata konyhájába, és készítsd el ezeket a bevált karácsonyi édességeket.

8. 12. 2020

Hogyan alkalmazzuk a skandináv stílust?

Kevés lakberendezési stílus csábított el annyi embert, mint ez. Ennek valószínűleg az az oka, hogy szépen, kényelmesen, és hangulatosan szeretnénk élni. A skandinávok már így élnek, és mi egyre jobban hagyjuk magunkat inspirálni az otthonaikkal.

Tanácsok, tippek, ötletek 5. 12. 2020

Hogyan válasszuk ki és mérjük le a WC-ülőkét?

Szépítsd meg a WC-det és válaszd ki az ideális WC-ülőkét, amely tökéletesen fog illeni a WC-csészédhez és ugyanakkor stílusosan fog kinézni. A funkció az első helyen áll, de ne félj az újításoktól!

Tanácsok, tippek, ötletek 4. 12. 2020

Szükséges dolgok az első lakásba

Az első lakás berendezése sok pénzbe kerül. Pontosan ezért kell alaposan átgondolni, mire van valójában szükséged és mire nincs. Bemutatjuk neked azokat a dolgokat, amelyek nélkül nem leszel meg. Egyéb dolgok vásárlását távolabbi időre hagyhatod.

Inspirációk 3. 12. 2020

Nyereményjáték szabályok

Nyereményjáték szabályok. Olvassa el és ismerkedjen meg a biano.hu által szervezett versenyek szabályaival a Facebookon vagy az Instagramon.

1. 12. 2020

Recept: egyszerű tökleves

Semmi sem jellemzi jobban az őszt, mint a tök! Tökéletesek dekorációként, és ételként is. A hokkaido sütőtök feldolgozásának legegyszerűbb módja a leves. Próbáld ki Petra receptjét a @bydlimevsadu Instagram oldalról. Gyerekek is besegíthetnek!

10. 11. 2020

Eco-friendly kert: Hogyan termesszünk, trágyázzunk és komposztáljunk gyümölcsöt és zöldséget?

Elkészítettünk számodra néhány hasznos útmutatót, tippeket és tanácsokat ahhoz, hogyan lehet szép és természetbarát a kerted, teraszod vagy erkélyed.

Öko lakberendezés 1. 11. 2020

ÖKO útmutató: Fenntartható textilanyagok

A zöldebb háztartás rajongója vagy? Útmutatót készítettünk számodra a Biano-n található fenntartható és környezetbarát textilanyagokhoz. Már a helyes textilanyagok megválasztásával is segíthetsz a természetnek!

Öko lakberendezés 31. 10. 2020

Útmutató a zöld háztartáshoz: Hogyan spórolni az energiával?

Emelkednek az árak és a természetet is jobban szeretnénk védeni... Sok oka lehet az energiafogyasztás csökkentésének a háztartásban. Van néhány tippünk számodra – hogyan spórolhatsz a gáz-, villany- és vízszámlán úgy, hogy ne kelljen korlátoznod a kényelmedet.

Öko lakberendezés 30. 10. 2020

Újdonság a Biano-n: Hogyan működik az ÖKO szekció?

Meg szeretnénk mutatni Neked a legújabb szekciónkat. Mi is támogatni akarjuk a fenntarthatóbb vásárlást. Elkészítettük számodra az ÖKO szekciót, amelyben zöld termékeken kívül inspiráló információkat és tippeket is találsz majd a fenntarthatóbb életstílushoz.

Öko lakberendezés 27. 10. 2020