Magazin

Biano - Lakberendezők és Home Stagerek
Biano - Lakberendezők és Home Stagerek

Új lakásodat vagy házadat szeretnéd berendezni? Szeretnéd a legjobb áron eladni az ingatlanodat? A Biano keresőmotorral együttműködő lakberendezők és home stagerek között biztosan találsz valakit, aki segít neked.

10 perc olvasási idő
Japandi stílusú karácsony Filomenánál
Japandi stílusú karácsony Filomenánál

Mindjárt itt a negyedik adventi vasárnap, ezért itt is vagyunk a sorozatunk utolsó részével. Néhány kíváncsi kérdést tettünk fel Filomenának karácsonyról, akit a @haberlandshouse és @filoconcept profilokon találhattok Instán.

7 perc olvasási idő
Karácsony skandináv stílusban Dorcinál
Karácsony skandináv stílusban Dorcinál

Közeleg a harmadik adventi vasárnap, azaz örömvasárnap, ezért itt is vagyunk a "Karácsony Biano bloggerekkel" sorozatunk harmadik részével. Néhány kíváncsi kérdést tettünk fel Dorcinak karácsonyról, akit a @mywhitenotes profilon találhattok Instán.

7 perc olvasási idő
Karácsony Beával és finom mézeskalács torta recept
Karácsony Beával és finom mézeskalács torta recept

Itt a "Karácsony Biano bloggerekkel" sorozatunk első része. Néhány kíváncsi kérdést tettünk fel Beának karácsonyról. Bea szeret enni, főzni, és fotózni, és a @szotyi_creations profilon találhatjátok Instán. Isteni mézeskalács torta receptet találtok a cikkben!

10 perc olvasási idő
Modern farmhouse karácsony Adriennel
Modern farmhouse karácsony Adriennel

Itt a "Karácsony Biano bloggerekkel" sorozatunk második része. Néhány kíváncsi kérdést tettünk fel Adriennek is karácsonyról, akit a @marblehomedesign profilon találhattok Instán.

8 perc olvasási idő
"Karácsonyi otthonom" nyereményjáték szabályai - Nyerj egy műkarácsonyfát"Karácsonyi otthonom" nyereményjáték szabályai - Nyerj egy műkarácsonyfát

A Biano.hu által szervezett nyereményjáték részletes szabályai. Tervezd meg karácsonyi otthonod Biano Studioban és nyerj "Taiga lucfenyő 3D 150 cm" műkarácsonyfát. A kihívás november 11. - 25.-ig tart.

5 perc olvasási idő
Kihívás szabályai - "Otthoni irodám" - Nyerj 30.000 Ft-ot termék bevásárlásra a Biano-nKihívás szabályai - "Otthoni irodám" - Nyerj 30.000 Ft-ot termék bevásárlásra a Biano-n

A Biano.hu által szervezett kihívás részletes szabályai. Tervezd meg álmaid otthoni irodáját a Biano Studioban és nyerj 30.000 Ft-ot termék vásárlásra a Biano-n. A kihívás szeptember 12.-ig tart.

5 perc olvasási idő
KERT ÖTLETEK: így alakítsd ki a tökéletes helyet a kerti grillezéshez!KERT ÖTLETEK: így alakítsd ki a tökéletes helyet a kerti grillezéshez!

A szabadtéri sütögetések, grillpartik kiváló alkalmat kínálnak arra, hogy összejöjjön a család, megvendégeljük legkedvesebb barátainkat. A következő kert ötletek segítenek pár lépésben kellemes hangulatú, jól használható helyszínt kialakítani a kertedben.

5 perc olvasási idő
8 ingyenes lakberendező program8 ingyenes lakberendező program

Mielőtt megvásárolnád az első bútordarabot álmaid otthonába, elkészítheted a szoba koncepcióját vagy tervét. Az interneten számtalan olyan program található, amely ingyenesen segít a szobák megtervezésében.

10 perc olvasási idő
Hogyan lehet a legjobb éjszakai alvást elérni?Hogyan lehet a legjobb éjszakai alvást elérni?

Ki ne szeretne aludni? Egy hosszú nap végén ágyba bújni a világ legjobb érzései közé tartozik. Nézzük meg mik azok, amikre feltétlen oda kell figyelned, ha valóban jól szeretnél aludni és főleg frissen és kipihenten ébredni.

3 perc olvasási idő
Kihívás szabályai - "Kerti szezon" - Nyerj 20.000 Ft termék bevásárlásra a Biano-nKihívás szabályai - "Kerti szezon" - Nyerj 20.000 Ft termék bevásárlásra a Biano-n

A Biano.hu által szervezett kihívás részletes szabályai. Tervezd meg álmaid kertjét a Biano Studioban és nyerj 20.000 Ft-ot termék vásárlásra a Biano-n. A kihívás június 30.-ig tart.

5 perc olvasási idő
A home staging nem luxusszolgáltatás, hanem tudatos befektetés!A home staging nem luxusszolgáltatás, hanem tudatos befektetés!

„Nemrégiben egy vállalkozókból álló körben a home staginget, mint luxusszolgáltatásként jellemezték, amin home stagerként őszintén meglepődtem...”

4 perc olvasási idő
Biano blogger: „Azt gondolom az ajánlás mindig egy elismerés, hiszen akkor elégedettek voltak a munkámmal.“
Biano blogger: „Azt gondolom az ajánlás mindig egy elismerés, hiszen akkor elégedettek voltak a munkámmal.“

„Folyamatos tanulással igyekszem a tudást is fenntartani illetve megszerezni. Hatalmas innováció és fejlődés jellemzi az építőipari szakmákat, így felkészült próbálok lenni.“

2 perc olvasási idő
Biofil design - otthonodban a természet
Biofil design - otthonodban a természet

„A biofília az ember és a természet kapcsolatára összpontosít, a fenntarthatóság, természetes anyagok és az esztétikum ötvözésével hozza el otthonunkba a régóta vágyott természetközelséget.”

5 perc olvasási idő
10+1 tipp az Öko otthonfelújításhoz10+1 tipp az Öko otthonfelújításhoz

„A fenntarthatóság és környezettudatosság kapcsán rengeteg szempont van, amire figyelnünk kell, az biztos, hogy sosem lehet minden kritériumnak tökéletesen megfelelni, de törekedhetünk arra, hogy minél kevesebbet ártsunk a bolygónknak.”

6 perc olvasási idő
Home staging, a sikeres ingatlan eladás/kiadás kulcsaHome staging, a sikeres ingatlan eladás/kiadás kulcsa

„Az ingatlan a legtöbb embernek a legnagyobb értéke, aminek értékesítésekor mindenki szeretné a lehető legmagasabb árat megkapni. Ahhoz, hogy ezt el lehessen érni, tenni is kell érte, energiát, pénzt, időt kell ráfordítani.”

5 perc olvasási idő
6 otthonfrissítési tipp az év elejére6 otthonfrissítési tipp az év elejére

„Az ünnepek elmúltával üresnek, szomorkásnak tűnhet a lakás az ünnepi dekoráció nélkül. Nézzük meg, hogyan tehetjük néhány apró változtatással izgalmassá az egyes helyiségeket így új élettel feltöltve az otthonunkat.”

7 perc olvasási idő
50 éve indult hódító útjára a Home Staging! – De mi is az pontosan?50 éve indult hódító útjára a Home Staging! – De mi is az pontosan?

„A home staging röviden az ingatlan eladás, vagy kiadás előtti felkészítését jelenti. Az első benyomás egyszeri és megismételhetetlen és ahogy igaz ez egy első randira, úgy igaz az ingatlannal történő első találkozásra is.”

5 perc olvasási idő
Így érezd magad boldogabban télen - HYGGE életmód titkaiÍgy érezd magad boldogabban télen - HYGGE életmód titkai

A dánok a világ egyik legboldogabb népe, és amikor megkérdezik tőlük, hogy miért is van ez így, sokan azt válaszolják, hogy azért, mert "hygge". Ezért készítettük ezt a cikket nektek, hogy télen is minél jobban érezzétek magatokat, mire itt a tavasz!

8 perc olvasási idő
A kelet és nyugat találkozása
A kelet és nyugat találkozása

„A modern japán és skandináv design ötvözete frissességet kölcsönöz az enteriőrnek. A stílus nyomán létrejövő tereket időtálló design jellemzi, minőségi, természetes anyaghasználatával pedig a fenntarthatóságot is figyelembe veszi.”

7 perc olvasási idő
7 jó tanács, hogy hogyan rakj össze egy gyerekszobát hosszú távra, gazdaságosan7 jó tanács, hogy hogyan rakj össze egy gyerekszobát hosszú távra, gazdaságosan

„Emlékszem, amikor költözés előtt a gyerekeim szobáját terveztem. A cikkben leírom, mi az a 7 jótanács, amit mindenképp érdemes megfogadnod, ha te is gyerekszoba tervezésben vagy.”

5 perc olvasási idő
Szerelmünk, a sminkasztalok
Szerelmünk, a sminkasztalok

Minden nő álma egy saját, kis púder illetú sziget, ami csak az övé. Valljuk be a tágas, praktikus konyhán és saját gardróbon túl a harmadik nagy szerelmünk egy sminkasztal.

5 perc olvasási idő
A legfinomabb kuglóf recept a délutáni kávéhozA legfinomabb kuglóf recept a délutáni kávéhoz

Van valami jobb annál, amikor egy pillanatra kávé vagy tea szünetet tartasz, és eszel hozzá egy isteni finom omlós kuglófot? Próbáld ki ezt az új receptet almás diós kuglófra Jaruskától.

4 perc olvasási idő
Szobanövény tanácsadás - milyen növényeket válasszon?Szobanövény tanácsadás - milyen növényeket válasszon?

Néha kevés is elég ahhoz, hogy otthon kellemesebben és jobban éljünk. Ismerje meg azokat a szobanövényeket, amelyek közelebb hozzák a természetet és a friss levegőt még otthon is. Hangulatossá varázsolják a belső teret. Vagy akár javíthatják az alvását is.

5 perc olvasási idő