Új év, új én? Rendszerezd a dolgaidat!

Minden év végén az ember kicsit összegez. Aztán az éjféli visszaszámlálás után lázasan elkezd gondolkodni, hogy mit változtasson. Ha idén a lakásod rendszerezése a terv, alábbi cikkünk tetszeni fog!

Tanácsok, tippek, ötletek 11. 1. 2021

Recept: édes falatok Karácsonyra

Közeleg az év legizgalmasabb és legvarázslatosabb ünnepe. Sokak számára a Karácsony nem telhet el sütés-főzés nélkül. Less be @angelika.mata konyhájába, és készítsd el ezeket a bevált karácsonyi édességeket.

8. 12. 2020

Hogyan alkalmazzuk a skandináv stílust?

Kevés lakberendezési stílus csábított el annyi embert, mint ez. Ennek valószínűleg az az oka, hogy szépen, kényelmesen, és hangulatosan szeretnénk élni. A skandinávok már így élnek, és mi egyre jobban hagyjuk magunkat inspirálni az otthonaikkal.

Tanácsok, tippek, ötletek 5. 12. 2020

Hogyan válasszuk ki és mérjük le a WC-ülőkét?

Szépítsd meg a WC-det és válaszd ki az ideális WC-ülőkét, amely tökéletesen fog illeni a WC-csészédhez és ugyanakkor stílusosan fog kinézni. A funkció az első helyen áll, de ne félj az újításoktól!

Tanácsok, tippek, ötletek 4. 12. 2020

Szükséges dolgok az első lakásba

Az első lakás berendezése sok pénzbe kerül. Pontosan ezért kell alaposan átgondolni, mire van valójában szükséged és mire nincs. Bemutatjuk neked azokat a dolgokat, amelyek nélkül nem leszel meg. Egyéb dolgok vásárlását távolabbi időre hagyhatod.

Inspirációk 3. 12. 2020

Nyereményjáték szabályok

Nyereményjáték szabályok. Olvassa el és ismerkedjen meg a biano.hu által szervezett versenyek szabályaival a Facebookon vagy az Instagramon.

1. 12. 2020

Recept: egyszerű tökleves

Semmi sem jellemzi jobban az őszt, mint a tök! Tökéletesek dekorációként, és ételként is. A hokkaido sütőtök feldolgozásának legegyszerűbb módja a leves. Próbáld ki Petra receptjét a @bydlimevsadu Instagram oldalról. Gyerekek is besegíthetnek!

10. 11. 2020