Inspirációk

Modern farmhouse karácsony Adriennel

Itt a "Karácsony Biano bloggerekkel" sorozatunk második része. Néhány kíváncsi kérdést tettünk fel Adriennek is karácsonyról, akit a @marblehomedesign profilon találhattok Instán.

Itt is a második adventi vasárnap, mennyire gyorsan szalad az idő! Ebben a részben a "Karácsony Biano bloggerekkel" sorozatunkban Adriennel a @marblehomedesign profilról beszélgettünk karácsonyról, kedvenc emlékeiről, és hogy hogyan készülődik otthonában.

Adri, hogyan szoktad a karácsonyt ünnepelni? Vannak szokások, amelyeket minden karácsonykor betartasz?

Általában nálunk, vagy anyukámnál ünnepeljük, az egész család itt tölti a napot, mézeskalácsot sütünk, karácsonyi filmeket nézünk, este társasozunk utána ajándékozás és végül egy nagy pizsi parti. Amit sosem hagyok ki az a karácsonyi asztali dekoráció, szeretek szépen megteríteni és ünnepibe öltöztetni az asztalt.

Mit szoktál karácsonyi vacsorára készíteni?

Narancsos mézes rozmaringos kacsacomb párolt lila káposztával és krumplipürével.
A desszert mézeskalácstorta.

Mi a legkedvesebb emléked karácsonyra gyerekkorodból?

Hálás vagyok, mert 2 testvérem is van, egyik karácsony este havazott és kimentünk hógolyó csatázni és szinte világított a gyönyörű fehér utca, a hold is gyönyörűen ragyogott, így az egésznek elképesztő hangulata volt. Szánkoztunk, hóembert építettünk és rengeteget nevettünk, közben csak havazott és már elmúlt este 9. Nagyon élveztük, és a mai napig az egyik legkedvesebb emlékem.

Mikor szoktál elkezdeni karácsonyra készülni, inkább korábban, vagy mindig az utolsó pillanatra? (dekorálás, ajándék vásárlás stb.)

Én már november közepén elkezdem a házat feldíszíteni, kezdve a nappalival, étkezővel, majd a hálószoba, konyha, előszoba, bejárat, ha marad időm a teraszt is szeretem feldíszíteni. Ajándékot már akár októberben is elkezdek nézni, de a legjobb praktikám, hogy felírom az ötleteket, amit a családom néha egy egy beszélgetés során elárul és azokat próbálom aktuálisan beszerezni.

Gyors kvíz - válassz egyet

/ igazi karácsonyfa
Meleg fehér / színes karácsonyi fények
Karácsonyi filmek / karácsonyi zene
Gyertyák / fényfüzérek
Forralt bor / puncs
Bejgli / mézeskalács
Karácsonyfa díszítés / ajándék csomagolás
Kézzel készített ajándék x ajándék boltból
Mindkettő, de kézzel készített

Így álmodta meg karácsonyi nappaliját Adri a Biano Studioban. Meríts ihletet, és próbáld ki Te is megtervezni és kialakítani otthonod saját elképzeléseid szerint. A bútorokat és dekorációkat ezután könnyedén megrendelheted weboldalunkon.