Okos vásárlás bútorok és dekoráció Okos vásárlás bútorok és dekoráció

A Bianoról

Üdvözlünk a Biano-nál!

Cégünk egy bútor és dekor katalógusként indult, azzal a vízióval, hogy mindenki számára elérhetővé váljon a gyönyörű otthon. De önmagában az nem elég, hogy több száz, ezer terméket összegyűjtünk különböző e-shopokból. Ennek okán, folyamatosan új technológiákon dolgozunk, melyek elősegítik a kényelmes vásárlást és a legjobb döntés meghozását. Legyen szó a legnépszerűbb bútorokról, a legjobb áron, a te stílusodban, vagy arról, amit megálmodtál lakásodba, de csak egy képed van róla, a Biano segít, hogy megtaláld.

Célunk, hogy ezekkel az új technológiákkal megmutassuk neked a bútor és dekortermék vásárlás teljesen új módját. Szeretnénk, lehetőséget adni az okos vásárlásra - ahogy ezt más szolgáltatásoknál már megszokhattad. Folyton kutatjuk az inspirációt technológiánkhoz nagyvilágban, de saját magunk dolgozunk rajta cégünkön belül.

Keresés kép alapján

Tölts fel egy képet és megtaláljuk a bútort amit keresel, vagy az ahhoz leghasonlóbbat

Hasonló termékek ajánlása

Ha nem lenne elérhető amit kinéztél, mutatunk hasonlókat, hogy megkaphasd amit keresel.

Személyre szabott tartalom

Emlékeztetünk és ajánlunk olyan termékeket, amik tetszettek oldalunkon, vagy más webshopokon

Speciális szűrési feltételek

A kategóriákon belül lehetőséged van további szűrési feltételeket beállítani, hogy még könnyebben megtaláld, a jövőbeli bútoraid

Adatelemzés a kényelemért

Fejlett rendszerünk a rendelkezésre álló összes adatot felhasználja annak érdekében, hogy a lehető legkényelmesebb vásárlási élményt biztosítsuk

Biano a világ körül

A gyönyörű otthon megteremtését nem csak hazánkban, Csehországban szeretnénk könnyebbé tenni. Jelenleg hat országban találhatsz meg minket és folyamatosan dolgozunk rajta, hogy ezt tovább bővítsük.

Csehország

Szlovákia

Hollandia

Románia

Brazília

Magyarország

Csapatunk

A Bianonál különböző tapasztalattal rendelkező nagyszerű embereket gyűjtöttünk össze, annak érdekében, hogy változást érjünk el a lakberendezés módjában.

Almos Sebok

Bussines developer