A Bianoról

Üdvözlünk a Biano-nál!

Cégünk egy bútor és dekor katalógusként indult, azzal a vízióval, hogy mindenki számára elérhetővé váljon a gyönyörű otthon. De önmagában az nem elég, hogy több száz ezer terméket összegyűjtünk különböző e-shopokból. Ennek okán folyamatosan új technológiákon dolgozunk, melyek elősegítik a kényelmes vásárlást és a legjobb döntés meghozását, legyen szó a legnépszerűbb bútorokról, a legjobb árról, a te stílusodról, vagy arról, amit megálmodtál lakásodba, viszont csak egy képed van róla - a Biano segít, hogy megtaláld.

Célunk, hogy ezekkel az új technológiákkal megmutassuk neked a bútor és dekortermék vásárlás teljesen új módját. Szeretnénk lehetőséget adni az okos vásárlásra - ahogy ezt más szolgáltatásoknál már megszokhattad. Folyton kutatjuk az inspirációt technológiánkhoz nagyvilágban, de saját magunk dolgozunk rajta cégünkön belül.

"Célunk, hogy ezekkel az új technológiákkal megmutassuk neked a bútor és dekortermék vásárlás teljesen új módját."

Keresés kép alapján

Tölts fel egy képet és megtaláljuk a bútort. amit keresel, vagy az ahhoz leghasonlóbbat.

Hasonló termékek ajánlása

Ha nem lenne elérhető amit kinéztél, mutatunk hasonlókat, hogy megkaphasd amit keresel.

Személyre szabott tartalom

Emlékeztetünk és ajánlunk olyan termékeket, amik tetszettek oldalunkon, vagy más webshopokon.

Speciális szűrési feltételek

A kategóriákon belül lehetőséged van további szűrési feltételeket beállítani, hogy még könnyebben tudjad megtalálni a jövőbeli bútoraid.

Adatelemzés a kényelemért

Fejlett rendszerünk a rendelkezésre álló összes adatot felhasználja annak érdekében, hogy a lehető legkényelmesebb vásárlási élményt biztosítsuk.

Biano a világ körül

A gyönyörű otthon megteremtését nem csak hazánkban, Csehországban szeretnénk könnyebbé tenni. Jelenleg nyolc országban találhatsz meg minket és folyamatosan dolgozunk rajta, hogy ezt tovább bővítsük.

Csehország

Szlovákia

Hollandia

Románia

Brazília

Magyarország

Portugália

Görögország

Olaszország

Csapatunk

A Bianonál különböző tapasztalattal rendelkező nagyszerű embereket gyűjtöttünk össze annak érdekében, hogy változást érjünk el a lakberendezés módjában.

Péter Girán

Business developer

Miroslav Petruf

Content specialist