Inspirációk

Végre itt a tavasz!

A végtelennek tűnő tél után végre beköszöntött a március, és ezzel együtt a tavasz, ami napsütést, és ezzel együtt jobb kedvet is hoz nekünk. Szépülnek a kertek, a teraszok, az erkélyek. Szép lassan virágba borul a természet, és az otthonok is.

A finomságok mindig kellenek! Vendégeket vársz? Egy jó tea, vagy egy finom vacsora minden évszakhoz hozzátartozik. Ezért érdemes beszerezned egy különleges teáskannát. Ez a fekete, öntöttvas teáskanna kétségtelenül rendkívül mutatós és speciális darab!

A tavaszban az egyik legjobb dolog, hogy virágok vannak mindenhol. A természettel együtt az otthonok is virágba borulnak. És ezek a csodás virágok különleges vázákat érdemelnek! Érdemes színes vázában is gondolkodni, hiszen rendkívül feldobja az otthont, és vidámságot csempészik a lakás bármely pontjára.

A tavasszal pedig beköszönt az egyik kedvenc ünnepünk, a Húsvét is. Az év egyik legkedveltebb ünnepe dekorációs lehetőségek végtelen tárházát nyújta. A koszorúktól az imádnivaló figurákon át a hímestojásig mindent megtalálsz a Biano-nál. De siess, el ne késs, ugyanis idén korán van Húsvét!