Inspirációk

Három tipp a fürdőszoba kiegészítők megfelelő kombinálásához

Mindennapjaink kezdete és vége a fürdőszobához köthető, így meghatározó, hogy milyen környezetben töltjük a reggeli felfrissülés vagy az esti tisztálkodás, relaxálás idejét...

Mindennapjaink kezdete és vége a fürdőszobához köthető, így meghatározó, hogy milyen környezetben töltjük a reggeli felfrissülés vagy az esti tisztálkodás, relaxálás idejét. A harmonikus atmoszféra, a kellemes hangulat csak egy összetevő, fontos gondolnunk a praktikus és funkcionális tárolásra is. Nagyméretű fürdőszobában szerencsére rengeteg lehetőség van a tárolásra, zárt vagy nyitott szekrényekben, polcokon, de a kisebb fürdőkben, zuhanyzókban minden centimétert ki kell használnunk.

A vágyott összkép kialakításához a kiegészítők anyaga, színe, formája és textúrája ideális esetben illeszkedik egymáshoz. Az alábbiakban három, jól elkülöníthető színvilágú hangulati tabló illusztrálja a stílusokat, ám kombinálásukkal újabb izgalmas atmoszférát teremthetünk.

Minimál stílusú kiegészítők

A karakteres fekete szín remek kontrasztot ad a világos burkolatú fürdőszobáknak, bátran használjuk a monoton színek megtörésére.

Nőies színvilágú tárolók

A púderrózsaszínű kiegészítők és ennek árnyalatai lágyságot, nőiességet kölcsönöznek a fürdőknek, de ne vigyük túlzásba, gondoljunk a családunk férfi tagjaira is.

Natúr, természetközeli fürdőszobai kiegészítők

A természetes anyagok és színek mindig ideális választásnak bizonyulnak a kiegészítők terén is, időtállóak és fenntarthatóak. Vizes helyiségben olyan anyagokat részesítsünk előnyben, melyek nedvességtűrők, ilyen például a bambusz, a teak, a gyékény, a nád.

A fenti összeállításokban szereplő fürdőszobai tárolók és kiegészítők megtalálhatók a www.biano.hu weboldalon, ahol újdonságként már a keresőbe feltöltött képek alapján is rátalálhatunk a tökéletes berendezési tárgyakra.

Ungvári Anikó / lakberendező
Otthon és Stílus
www.otthonesstilus.hu