Főmenü

Nyereményjáték szabályok

Nyereményjáték szabályok. Olvassa el és ismerkedjen meg a biano.hu által szervezett versenyek szabályaival a Facebookon vagy az Instagramon.

Ki és hogyan versenyezhet?

Minden Facebook- vagy Instagram-felhasználó részt vehet a versenyben, aki 15. életévét betöltötte, állandó lakóhelye Magyarországon található.Minden versenyzőnek követnie kell a Biano.hu profilt azon a platformon, amelyen a verseny zajlik (Facebook vagy Instagram).A versenyben való részvétel módja mindig részletezésre kerül a verseny kihirdetésekor. Ez általában magában foglalja a "Tetszik" bomb használatát, vagy a bejegyzéssel való interakció más módját.A versenyző csak egyszer vehet részt a folyamatban lévő versenyben, és csak egy nyereményre jogosult.


Hogyan és mikor választjuk ki a nyertest?


A nyertes kiválasztásának módszerét a verseny meghirdetésekor ismertetjük.A nyertest legkésőbb a verseny befejezésétől számított 7 napon belül kiválasztjuk. A nyertest a Biano.hu hirdeti ki a Facebookon vagy az Instagramon, és privát üzenetet küld a nyereménnyel kapcsolatos információkkal.A nyertesnek a privát üzenet elküldését követő 14 napon belül kapcsolatba kell lépnie velünk. Ha nem keresnek meg minket, a nyereményt elvesztik.A nyerereményt postai úton, a megadott címre juttatjuk el.A verseny szervezője nem felel a nyeremény elvesztéséért, kézbesítésének elmulasztásáért, késedelméért vagy megrongálódásáért, miután azt átadták a kézbesítő személynek.


Ha megalapozott gyanú merül fel bennünk egy versenyző vagy más személy csaló, tisztességtelen vagy tisztességtelen magatartása miatt, a versenyző kizárható a versenyből, vagy az egész verseny megszüntethető.


A versenyt semmilyen módon nem működtetik, nem szponzorálják vagy társítják a Facebookhoz (Instagram), és a Facebook (Instagram) nem felelős érte. A versenyen belül nyújtott információkat a résztvevő a szervezőnek nyújtja, nem a Facebooknak (Instagram).