






Kapj értesítést, ha a termék ára a kívánt alá esik
Hagyományos főzőlapon történő főzéskor először a főzőlap melegszik fel, és csak ezután jut a hő a főzőlapra helyezett edény aljára. Éppen a hő átjutása a főzőlapról az edény aljára során jelentősen csökken a hőhatás. Különösen akkor, ha az edény alja nem lapos, és nem érintkezik teljesen a főzőlappal, vagy ha a főzőlap szennyezett.Indukciós főzőlapon főzéskor a főzőedény lapos fém alja közvetlenül felmelegszik. Ez minimálisra csökkenti a hőveszteséget, így az indukciós főzőlapon gyorsabb a főzés és kevesebb energiát fogyaszt.Az indukciós főzőlap üvegkerámia felülete érintésre hideg, mert a hő indukcióval közvetlenül az edényben keletkezik (figyelem, a főzőlap részben felmelegedhet a főzőedénytől). Az indukciós főzés időt (60%) és áramot (50%) takarít meg. Hatékonysága magas (akár 90%), hővesztesége minimális. A főzőlap sima kerámia felülete könnyű és higiénikus tisztítást biztosít.Műszaki adatok: érintőképernyős vezérlés klasszikus forgógombbal a hőmérséklet és a teljesítmény beállításához. mikroprocesszoros működésvezérlés alkalmas 12–26 cm átmérőjű edényekhez nagy, jól olvasható LCD kijelző piros háttérvilágítással kikapcsolás késleltető időzítő 1–180 perc tartományban, 1 perces lépésekben állítható ON/OFF gomb a bekapcsoláshoz vagy készenléti üzemmódba való átkapcsoláshoz vezérlőpanel zár a véletlen használat és a beállítások megváltoztatása ellen teljesítmény 1600 + 1800 W automatikus érzékelés a főzőedényről és annak alkalmasságáról az adott fűtési típushoz az indukciós főzőlap hőmérsékletének beállítása 60 és 240 °C között a sugárzó főzőlap hőmérsékletének beállítása 50 és 500 °C között
Szín | Fekete |
---|---|
Vezérlés | Érintő-vezérlés |
Hordozható | Igen |
Gyártó | Sencor |