A lassú főzés egy új főzési mód, amely megőrzi az összes ízt, és nem igényel olajat. Ez az SPR 5508BK lassúfőző elegáns, rozsdamentes acélból készült, és bármelyik konyhába illik. Kiválóan alkalmas levesek, pörköltek, zöldségek, húsok, rizs vagy chips főzésére.A főzőedény nagy kapacitással rendelkezik, és kényelmesen elfér benne az egész család. A belsejében lévő réteg PFOA mentes, élelmiszeripari tapadásmentes technológiával. Az edény fala 3 mm vastagságú alumíniumötvözetből készült. Hűtőszekrénybe tehető és mosogatógépben mosható.AZ 5 ELŐRE BEÁLLÍTOTT SÜTÉSI BEÁLLÍTÁS BIZTOSÍTJA AZ ÍZEK MEGŐRZÉSÉT ÉS AZ ÖSSZETEVŐK KARAMELLIZÁLÁSÁT.
Lassú sütés 100 °C
Lassú sütés 120 °C
Közepes sütés 150 °C
sütés 170 °C
Gyors sütés 180 °C4 ÁLLÍTHATÓ SÜTÉSI FUNKCIÓ
Nagyon lassú sütés 6-14 óra
Lassú főzés 2 - 8 óra
gőz 5 - 120 perc
joghurt 6 - 12 óraA Set & Forget időzítő maximális kényelmet biztosít a főzés során, és lehetővé teszi a hőmérséklet és a főzési idő beállítását. A dupla zárófedeles rendszer biztosítja az ételek ízének maximális megőrzését, és segít fenntartani az állandó hőmérsékletet az edény belsejében. A Keep Warm funkció automatikusan fenntartja az étel ideális hőmérsékletét, miután a főzési folyamat befejeződött. A nagyméretű rozsdamentes acél gőzölőedényben halat, gombócokat és zöldségeket párolhat. A gőzfazék kiváló élelmiszeripari minőségű rozsdamentes acélból készült, amely garantálja a tartósságot és a korrózióállóságot.A hőálló fogantyúk megakadályozzák az égési sérüléseket, és lehetővé teszik, hogy a forró edényt főzés közben védőkesztyű használata nélkül kezelje.A fedél edzett üvegből készült, hogy garantálja a hosszú élettartamot 7INDOK, hogy LASSÚ FŐZŐEDÉNYBEN főzzön Egyszerűség
- egyszerűen tegye az összes hozzávalót a fazékba, és hagyja, hogy az elvégezze a munkát.
Vizet és energiát takarít meg - a fazék speciális alumíniumötvözet-konstrukciójának köszönhetően a hőátadás hatékonyabb, mint a hagyományos kerámiaedényekben, ami energiamegtakarítást jelentTakarít meg
időt - ha már minden hozzávalót beletett a fazékba, akkor hagyhatja is,
hagyja, hogy magától főjön megKifejező
ízek és vitaminveszteség nélkül - az alacsony hőmérsékleten történő lassú főzésnek köszönhetően a hagyományos főzéshez képest megőrzi az ízeket és vitaminokatZaftos
hús - a lassú főzés a húsban hagyja a
szaftotKemény húsok főzésének
képessége
- a hagyományos kemény húsok lassú
főzés
után
ízletesekZsírmentes
főzés
- az alacsony hőmérsékletnek köszönhetően nem kell olajat használnia,
és így könnyebb ételeket készíthet, amelyek még ízletesebbekCsomag tartalma: Lassúfőző 3 mm falvastagságú alumínium edénnyel, rozsdamentes acélból készült párolóedény