









Kapj értesítést, ha a termék ára a kívánt alá esik
A SENCOR SPR 5500SS innovatív lassú főzőedény minden háziasszony nélkülözhetetlen segítője lesz. Kiválóan alkalmas levesek, gulyás, lekvár, bárányhús, marhahús, zöldségek, tojás stb. főzéséhez. A lassú főzésnek köszönhetően az ételek íze sokkal gazdagabb lesz, annak ellenére, hogy csak kevés fűszerrel, sóval és zsír nélkül készülnek. A 6 literes belső edény falai 3 mm vastag alumíniumötvözetből készültek, és PFOA-mentes, ételek tapadását megakadályozó bevonattal vannak ellátva. Hűtőszekrényben tárolható és mosogatógépben mosható. Jellemzők és műszaki adatok: Set & Forget időzítő, amely maximális kényelmet biztosít főzés közben, lehetővé teszi a hőmérséklet és a főzési idő beállítását digitális LED-kijelző a legkényelmesebb főzéshez A fedél kettős rögzítési rendszere garantálja az ételek ízének maximális megőrzését és segít fenntartani az edény belsejének állandó hőmérsékletét. a Keep Warm funkció automatikusan fenntartja az étel ideális hőmérsékletét a főzés befejezése után a gőzölő edény kiváló minőségű, élelmiszeripari rozsdamentes acélból készült, ami hosszú élettartamot és korrózióállóságot garantál a nagy rozsdamentes acél gőzölő edény lehetővé teszi halak, gombócok és zöldségek gőzöléses elkészítésére hőálló fogantyúk megakadályozzák az égési sérüléseket és lehetővé teszik a forró edény kezelését főzés közben a keményített üvegből készült fedél hosszú élettartamot garantál, a tökéletesen illeszkedő fedél segít fenntartani az állandó hőmérsékletet az elegáns rozsdamentes acél kialakítás minden konyhába illik7 ok, amiért érdemes lassú tűzhelyen főzni: egyszerűség – egyszerűen tegyen minden hozzávalót a fazékba, és hagyja, hogy az elvégezze a munkát víz- és energiatakarékosság – a speciális alumíniumötvözetből készült edénynek köszönhetően a hőátadás hatékonyabb, mint a hagyományos kerámia edényeknél, ami energiamegtakarítást jelent Időmegtakarítás – miután az összes hozzávalót a fazékba tette, hagyhatja, hogy magától főzzön Kifejezett ízek és vitaminok megőrzése – a lassú, alacsony hőmérsékleten történő főzésnek köszönhetően a hagyományos főzéshez képest megmaradnak az ízek és a vitaminok. szaftos hús – a lassú főzés során a hús szaftja megmarad kemény húsok főzésének lehetősége – a hagyományos kemény húsok lassú főzés után kiválóak zsírmentes ételek elkészítése – az alacsony hőmérsékletnek köszönhetően nem kell olajat használni, így könnyebb ételeket készíthet, amelyek még finomabbak is5 előre beállított sütési program garantálja az ízek megőrzését és az alapanyagok karamellizálódását: lassú sütés 100 °C lassú sütés 120 °C közepes sütés 150 °C pirítás 170 °C erős sütés 180 °C4 beállítható főzési funkció: nagyon lassú főzés: 6–14 óra lassú főzés: 2–8 óra gőz: 5–120 perc joghurt: 6–12 óraA csomag tartalma: lassú tűzhely alumínium edénnyel, rozsdamentes acélból készült gőzölő edény
Gyártó | Sencor |
---|