
- Termékek
- Sencor SPR 5500SS lassú tűzhely
Sencor SPR 5500SS lassú tűzhely
Paraméterek
✅Gyártó: | Sencor |
Termékleírás
Az innovatív SENCOR SPR 5500SS lassúfőző minden háziasszony nélkülözhetetlen segítője lesz. Kiválóan alkalmas leves, pörkölt, lekvár, bárányhús, marhahús, zöldségek, tojás stb. főzésére. A lassan főzött ételek sokszorosan kifejezettebb ízeket nyernek, annak ellenére, hogy csak kevés fűszerrel, sóval és zsír nélkül készülnek. A 6 literes belső edény 3 mm vastagságú alumíniumötvözetből készült falakkal rendelkezik, és PFOA-mentes, tapadásmentes bevonattal van ellátva. Hűtőszekrényben tárolható és mosogatógépben mosható Jellemzők és specifikációk:
Set & Forget időzítő a maximális kényelemért a főzés során, lehetővé teszi a hőmérséklet és a főzési idő beállítását
digitális LED vezérlő kijelző garantálja a legkényelmesebb főzési élményt
a dupla fedélzáró rendszer biztosítja az ételek ízének maximális megőrzését, és segít fenntartani az állandó hőmérsékletet az edény belsejében
a Keep Warm funkció automatikusan fenntartja az étel ideális hőmérsékletét a főzési folyamat befejezése után is
A gőzfazék kiváló minőségű élelmiszeripari rozsdamentes acélból készült, garantálva a tartósságot és a korrózióállóságotA nagyméretű
rozsdamentes acélból készült gőzfazék lehetővé teszi halak, gombócok és zöldségek párolásátA
nagy teherbírású fogantyúk megakadályozzák az égési sérüléseket, és lehetővé teszik a forró fazék kezelését főzés közbenAz
edzett üvegből készült
fedél
garantálja a hosszú élettartamot, a tökéletesen záródó fedél segít fenntartani az állandó hőmérsékletetA karcsú
rozsdamentes acélból készült design bármilyen konyhába illik
.7 ok, amiért érdemes lassú tűzhelyben főzni:
egyszerűség - egyszerűen tegye az összes hozzávalót a fazékba, és hagyja, hogy az elvégezze a munkát
Vizet és energiát takarít meg - az alumíniumötvözetből készült edény különleges kialakításának köszönhetően a hőátadás hatékonyabb, mint a hagyományos kerámiaedényeknél, így energiát takarít meg
időtakarékos - miután az összes hozzávalót beletette az edénybe, hagyhatja, hogy az magától megfőjön.
erős ízek és vitaminveszteség nélkül - az alacsony hőmérsékleten történő lassú főzésnek köszönhetően a hagyományos főzéshez képest megőrzi az ízeket és vitaminokat.
szaftos hús - a lassú főzés a húsban tartja a szaftot
kemény húsok főzési lehetősége - a hagyományos kemény húsok lassú főzés után ízletesek.
zsiradék nélküli főzés - az alacsony hőmérsékletnek köszönhetően nincs szükség olajra, így könnyebb ételeket készíthet, amelyek végső soron ízletesebbek.5 előre beállított sütési beállítás biztosítja az ízek megőrzését és az összetevők karamellizálását:
Lassú sütés 100 °C
Lassú sütés 120 °C
Közepes sütés 150 °C
Mélysütés 170 °C
gyors sütés 180 °C4 állítható sütési funkció:
Nagyon lassú főzés: 6-14 óra
Lassú főzés: 2-8 óra
Gőz: 5-120 perc
Joghurt: 6-12 óraA csomag tartalma: lassúfőző alumínium edénnyel, rozsdamentes acél gőzölővel
Előző árak
Vita és tapasztalatok
Ebben a vitában még nincsenek bejegyzések.