



Kapj értesítést, ha a termék ára a kívánt alá esik
A klasszikus barna zománcozott edényeket nagyanyáink használták. A barna főzőedények elsősorban praktikusak, az acél alapot zománc, egy üvegszerű olvadék borítja, ami tartós, teljesen veszélytelen felületet hoz létre. Ezt a nagy térfogatú főzőedényt használhatja, ha nagy mennyiségű ételt főz családjának, mester munkásoknak. Az otthoni hentesmunka szintén ideális felhasználási terület. A 20 literes edényt használhatja saját kerti terményei vagy a helyi termelőktől származó zöldségek és gyümölcsök tartósításakor is. A zománcozott edények előnyei: minden típusú tűzhelyre alkalmas, beleértve az indukciósat is sütőben is használható a kisebb hibákkal járó gyártás a hagyományos kivitelezést követi egyszerű karbantartás - csak mosogatószerrel a szokásos módon mossa el, vagy áztassa be előzetesen Ajánljuk: intenzív melegítés esetén használjon sütőkesztyűt az edény fedő nélkül kerül forgalomba Paraméterek: tapadásmentes felület
Átmérő: | 35 cm |
---|
Típus | Fazék |
---|---|
Használat | Indukciós tűzhelyen |
Tapadásmentes | Igen |
Anyag | Zománcozott |
Gyártó | Orion |
Elégedettség
Cseh nyelvről fordítva ()
Letöltve a Heurékáról
A megvásárolt fazék nem valami modern konyhai kiegészítőről szólt, hanem egy elég fontos tárgyról, vagyis egy nagyobb űrtartalmú edényről, amely szükséges a gyümölcs feldolgozásához a nyári érési időszakban.
Szlovák nyelvről fordítva ()
Letöltve a Heurékáról
A sous vide-hez használt mély, elegendően nagy fazék
Szlovák nyelvről fordítva ()
Letöltve a Heurékáról