

Az öntöttvas sütőedény ideális a sütéshez és pirításhoz a sütőben, csakúgy, mint főzéshez, pároláshoz vagy főzőlapon való sütéshez. Az öntöttvas kiválóan alkalmas főzéshez és sütéshez. Egy masszív anyag, amely felmelegítve sokáig bírja és egyenletesen osztja el a hőt, aminek köszönhetően az öntöttvas sütőedényben az étel egyenletesen, rövidebb idő alatt és gazdaságosabban sül meg. Az első használat előtt kenje át a sütőedény felületét növényi olajjal, és fokozatosan kezdje el melegíteni a sütőben (alacsony fokozaton kezdje, és lassan növelje a hőmérsékletet). Az olajjal való átsütéssel a termék elnyeri tapadásmentességét. EXCELLENT ovális, fedeles, öntöttvas sütőedény, térfogata 3 + 4 l.
Szélesség: | 39 cm |
---|---|
Mélység: | 26 cm |
Szín | Fekete |
---|---|
Forma | Ovális |
Anyag | Fém |
Gyártó | Banquet |
Minőségi anyag és kivitelezés
Cseh nyelvről fordítva ()
Letöltve a Heurékáról