Főmenü

Versenyszabályok - Facebook, Instagram

A Biano.hu által Facebook vagy Instagram @biano.hu profilján szervezett versenyek és nyereményjátékok részletes szabályai. Részvételi jogosultság és több.

A Játék semmilyen módon nem szponzorált a Facebook (illetve Instagram) által, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Facebook-hoz (vagy Instagram-hoz). A versenyen belül megadott információkat a résztvevő a szervezőnek nyújtja, nem pedig a Facebooknak (vagy Instagramnak).

A Biano.hu által a Facebookon vagy Instagramon szervezett versenyek teljes szabályai

  1. Szervező

A versenyt a Biano s.r.o. tartja, székhelye: Křižíkova 148/34, Karlín, 186 00 Prága, Vállalat azonosító száma: 04146905.

  1. Részvételi jogosultság

A Játékban részt vehet minden Facebook- vagy Instagram-felhasználó, aki 15 évnél idősebb, és magyarországi lakcímmel rendelkezik.

  1. A versenyen való részvétel feltételei

A versenyben való részvétel módját mindig a verseny bejegyzésben írjuk le. Ez általában magában foglalja a poszthoz a "Tetszik" hozzáadását vagy a bejegyzéssel való interakció más módját.

A versenyző csak egyszer vehet részt a folyamatban lévő versenyben, és csak egy díjra jogosult.

  1. A játék menete és a nyeremény

4.1. A nyertes kiválasztásának módját a verseny posztban ismertetjük.

4.2. A nyertest legkésőbb 7 napon belül a verseny befejezésétől számítva válasszuk ki.

4.3. A nyertest a Biano.hu Facebook- vagy Instagram oldalán jelentjük be, és privát üzenetet 4.4. küldünk neki a nyereménnyel kapcsolatos információkkal.

A nyertesnek a privát üzenet elküldését követő 14 napon belül kapcsolatba kell lépnie velünk. Ha nem keres fel minket, a nyeremény a szervezőnek marad meg.

4.5 A nyertesnek futárral vagy postával juttatjuk el a nyereményt a megadott címre.

4.6 A verseny szervező nem felel a nyeremény elvesztéséért, kézbesítésének elmulasztásáért, késedelméért vagy töréséért, miután azt átadta a kézbesítő személynek.

  1. Egyéb rendelkezések

5.1. Ha megalapozott gyanú merül fel bennünk egy versenyző vagy más személy csaló, vagy tisztességtelen viselkedése miatt, a versenyző kizárható a versenyből, vagy az egész verseny megszüntethető.

5.2. A nyereményt nem lehet reklamálni.

5.3. A versenyben való részvétellel a résztvevő elfogadja a verseny szabályait és feltételeit, és vállalja, hogy azokat betartja.

5.4. A verseny résztvevője beleegyezik abba, hogy felhasználónevét a szervező közzé tegye a Facebook, vagy Instagram profilján a verseny eredmény bejelentése közben.

5.5. A Szervező fenntartja továbbá a jogot arra, hogy a versenyt megszüntesse, részvételi feltételeket bármikor előzetes bejelentés és külön értesítés nélkül megváltoztassa, indoklás és kártérítés megállapítása nélkül.

5.6. Ha ellentmondás merül fel a versenyt bemutató bármely anyagban (pl. rövidített szabályokban) és a teljes szabályok között, a jelen szabályzat szövege az irányadó.