Kihívás szabályai - "Kerti szezon" - Nyerj 20.000 Ft termék bevásárlásra a Biano-n

Kihívás szabályai - "Kerti szezon" - Nyerj 20.000 Ft termék bevásárlásra a Biano-n

A Biano.hu által szervezett kihívás részletes szabályai. Tervezd meg álmaid kertjét a Biano Studioban és nyerj 20.000 Ft-ot termék vásárlásra a Biano-n. A kihívás június 30.-ig tart.

A nyári Biano Studio kihívás alapszabályai:

1. 2022 június 30.-ig hozz létre egy új nyilvános projektet a Biano Studioban.
2. Tegyél a projektedbe legalább 3 terméket, és készíts el egy kerti tervet ízlésed és álmaid szerint.
3. A projekt létrehozásánál az első lépésben tudsz csatlakozni a kihíváshoz.

Ezen a képen látható a "KERTI KIHÍVÁS" gomb, mellyel csatlakozni tudsz a kihíváshoz.

A nyertest a Biano Magyarország Facebook oldalán és a @biano.hu Instagram profilján jelentjük be. A regisztráció során megadott e-mail címen felvesszük vele a kapcsolatot, és a megbeszélést követően megvásároljuk választása szerint a termékeket a Biano-n található webáruházakból 20 000 Ft-ig.

Kettő nyertes, kétszeres lehetőség nyereményre!

Hogyan nézhet ki a projekted? Meríts ihletet!

Részletes szabályok a Biano Studio kihíváshoz:

Tervezz meg álmaid kertjét és nyerj 20 000 Ft-ot vásárlásodra a Biano-n. Kettő nyertes, kétszeres lehetőség nyereményre!

  1. Szervező

A versenyt a Biano s.r.o. tartja, székhelye: Křižíkova 148/34, Karlín, 186 00 Prága, Vállalat azonosító száma: 04146905.

  1. Részvételi jogosultság

A Játékban részt vehet minden személy, aki 18 évnél idősebb, és magyarországi lakcímmel rendelkezik.

A kihívás május 20.-tól június 30.-ig tart.

  1. A versenyen való részvétel feltételei

Nyilvános projekt létrehozása a Biano studio online tervezőben: Biano Studio - Tervezd meg álmaid otthonát.

a) A tervben több mint 3 terméknek kell lennie.

b) A projektnek a kihívás témájának meg kell felelni.

c) A kihívásba a projekt létrehozásánál az első lépésben kell csatlakozni.

Ahhoz, hogy részt vehessen a kihívásban, regisztrálni kell a www.biano.hu oldalon.

A versenyző csak egyszer vehet részt a folyamatban lévő versenyben, és csak egy díjra jogosult.

  1. A kihívás menete és a nyeremény

4.1. A kihívás egyszeri. A nyertes egy résztvevő, akit a szervező véletlenszerűen választ ki a https://www.biano.hu/studio galériában közzétett projekt alapján. A második nyertes a legkreatívabb projekt alakítója, akit a szervező választ ki.

4.2. A nyeremény részeként a szervező a kihívás nyertes termékeit rendeli meg 20.000 Ft értékig. A termékeknek készleten kell lenniük, és online fizetési módnak kell lenni a webáruházban. A szervező a nyereményt kizárólag a magyarországi címre küldi el. A nyereményt kedvezmény formájában nem lehet átvenni.

4.3. A nyeremény 20.000 Ft értékű termékek nem tartalmazzák a szállítási és csomagolási költségeket. A szervező ezeket a 20.000 Ft-on felül fizeti.

4.4. A nyertest legkésőbb 7 napon belül a verseny befejezésétől számítva válasszuk ki.

4.5. A nyertest az e-mail címén fogjuk értesíteni a nyereményről azon az e-mail címen, amelyet regisztrációkor adott meg a www.biano.hu oldalon. A nyertesnek az üzenet elküldését követő 14 napon belül kapcsolatba kell lépnie velünk. Ha nem keres fel minket, a nyeremény a szervezőnek marad meg.

4.6. A nyertesnek futárral vagy postával juttatjuk el a nyereményt a megadott címre.

4.7. A verseny szervező nem felel a nyeremény elvesztéséért, kézbesítésének elmulasztásáért, késedelméért vagy töréséért, miután azt átadta a kézbesítő személynek.

4.8. A nyerő projekteket közzé tesszük a Biano Facebook és Instagram profiljain.

  1. Egyéb rendelkezések

5.1. Ha megalapozott gyanú merül fel bennünk egy résztvevő vagy más személy csaló, vagy tisztességtelen viselkedése miatt, a résztvevő kizárható a kihívásból, vagy az egész kihívás megszüntethető.

5.2. A nyereményt nem lehet reklamálni.

5.3. A kihívásban való részvétellel a résztvevő elfogadja a kihívás szabályait és feltételeit, és vállalja, hogy azokat betartja.

5.4. A kihívás résztvevője beleegyezik abban, hogy felhasználónevét a szervező közzé tegye a Facebook, vagy Instagram profilján a kihívás eredmény bejelentése közben.

5.5. A Szervező fenntartja továbbá a jogot arra, hogy a kihívást megszüntesse, részvételi feltételeket bármikor előzetes bejelentés és külön értesítés nélkül megváltoztassa, indoklás és kártérítés megállapítása nélkül.

5.6. Ha ellentmondás merül fel a kihívást bemutató bármely anyagban (pl. rövidített szabályokban) és a teljes szabályok között, a jelen szabályzat szövege az irányadó.

5.7. A kihívásban való részvétel vagy nyeremény bírósági úton követelése, valamint a nyeremény készpénzben történő kifizetése kizárt.