Főmenü
Tanácsok, tippek, ötletek

"Karácsonyi otthonom" nyereményjáték szabályai - Nyerj egy műkarácsonyfát

A Biano.hu által szervezett nyereményjáték részletes szabályai. Tervezd meg karácsonyi otthonod Biano Studioban és nyerj "Taiga lucfenyő 3D 150 cm" műkarácsonyfát. A kihívás november 11. - 25.-ig tart.

Karácsonyi Biano Studio kihívás alapszabályai:

1. 2022 november 25.-ig hozz létre egy új nyilvános projektet a Biano Studioban.
2. Tegyél a projektedbe legalább 3 terméket, és készíts el egy karácsonyi hangulatú otthon tervet ízlésed és álmaid szerint.
3. A projekt létrehozásánál az első lépésben tudsz csatlakozni a kihíváshoz.

Ezen a képen látható a "KERTI KIHÍVÁS" gomb, mellyel csatlakozni tudsz a kihíváshoz. A Kerti kihívás helyett más név is szerepelhet a kihívás neve szerint.

A nyertest a Biano Magyarország Facebook oldalán és a @biano.hu Instagram profilján jelentjük be. A regisztráció során megadott e-mail címen felvesszük vele a kapcsolatot.

Hogyan válasszuk ki a nyertest? Egyszerűen! Az a projekt nyer, amelyik a legtöbb szívecskét gyűjti össze!

Részletes szabályok a Biano Studio kihíváshoz:

Tervezd meg karácsonyi hangulatot otthonodban Biano Studioban és és nyerj "Taiga lucfenyő 3D 150 cm" műkarácsonyfát. Az a projekt nyer, amelyik a legtöbb szívecskét gyűjti össze!

  1. Szervező

A versenyt a Biano s.r.o. tartja, székhelye: Křižíkova 148/34, Karlín, 186 00 Prága, Vállalat azonosító száma: 04146905.

  1. Részvételi jogosultság

A Játékban részt vehet minden személy, aki 18 évnél idősebb, és magyarországi lakcímmel rendelkezik.

A kihívás november 11.-től november 25.-ig tart.

  1. A versenyen való részvétel feltételei

Nyilvános projekt létrehozása a Biano studio online tervezőben: Biano Studio - Tervezd meg álmaid otthonát.

a) A tervben több mint 3 terméknek kell lennie.

b) A projektnek a kihívás témájának meg kell felelni.

c) A kihívásba a projekt létrehozásánál az első lépésben kell csatlakozni.

Ahhoz, hogy részt vehess a kihívásban, regisztrálni kell a www.biano.hu oldalon.

A versenyző csak egyszer vehet részt a folyamatban lévő versenyben, és csak egy díjra jogosult.

  1. A kihívás menete és a nyeremény

4.1. A kihívás egyszeri. A nyertes egy résztvevő, amelynek a projektje a legtöbb szívecskét gyűjtötte össze!

4.2. A nyeremény részeként a szervező a következő terméket küldi a nyertesnek: https://www.biano.hu/termek/159915519-karacsonyfa-taiga-lucfenyo-3d-150-cm A szervező a nyereményt kizárólag magyarországi címre küldi el. A nyereményt kedvezmény sem pénz formájában nem lehet átvenni.

4.3. A nyertest legkésőbb 7 napon belül a verseny befejezésétől számítva válasszuk ki.

4.4. A nyertest az e-mail címén fogjuk értesíteni a nyereményről azon az e-mail címen, amelyet regisztrációkor adott meg a www.biano.hu oldalon. A nyertesnek az üzenet elküldését követő 14 napon belül kapcsolatba kell lépnie velünk. Ha nem keres fel minket, a nyeremény a szervezőnek marad meg.

4.5. A nyertesnek futárral vagy postával juttatjuk el a nyereményt a megadott címre.

4.6. A verseny szervező nem felel a nyeremény elvesztéséért, kézbesítésének elmulasztásáért, késedelméért vagy töréséért, miután azt átadta a kézbesítő személynek.

4.7. A nyerő projekteket közzé tesszük a Biano Facebook és Instagram profiljain.

  1. Egyéb rendelkezések

5.1. Ha megalapozott gyanú merül fel bennünk egy résztvevő vagy más személy csaló, vagy tisztességtelen viselkedése miatt, a résztvevő kizárható a kihívásból, vagy az egész kihívás megszüntethető.

5.2. A nyereményt nem lehet reklamálni.

5.3. A kihívásban való részvétellel a résztvevő elfogadja a kihívás szabályait és feltételeit, és vállalja, hogy azokat betartja.

5.4. A kihívás résztvevője beleegyezik abban, hogy felhasználónevét a szervező közzé tegye a Facebook, vagy Instagram profilján a kihívás eredmény bejelentése közben.

5.5. A Szervező fenntartja továbbá a jogot arra, hogy a kihívást megszüntesse, részvételi feltételeket bármikor előzetes bejelentés és külön értesítés nélkül megváltoztassa, indoklás és kártérítés megállapítása nélkül.

5.6. Ha ellentmondás merül fel a kihívást bemutató bármely anyagban (pl. rövidített szabályokban) és a teljes szabályok között, a jelen szabályzat szövege az irányadó.

5.7. A kihívásban való részvétel vagy nyeremény bírósági úton követelése, valamint a nyeremény készpénzben történő kifizetése kizárt.