Főmenü
Tanácsok, tippek, ötletek

A függő hintafotel nyereményjáték szabályai - YouTube

A Youtube Biano Magyarország csatornáján zajló nyári nyereményjáték részletes szabályai itt vannak! Nyerjen egy függő hintafotel-t, amelynek köszönhetően még jobban élvezheti a nyarat.

A Youtube Biano Magyarország csatornáján zajló nyári nyereményjáték részletes szabályai itt vannak! Nyerjen egy függő hintafotel-t, amelynek köszönhetően még jobban élvezheti a nyarat.

A Játék semmilyen módon nem szponzorált a Youtube által, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Youtube-hoz. A versenyen belül megadott információkat a résztvevő a szervezőnek nyújtja, nem pedig a Youtubenak.

A Biano.hu által a Youtube-on szervezett verseny teljes szabályai

  1. Szervező

A versenyt a Biano s.r.o. tartja, székhelye: Křižíkova 148/34, Karlín, 186 00 Prága, Vállalat azonosító száma: 04146905.

2. Részvételi jogosultság

A Játékban részt vehet minden Youtube felhasználó, aki 18 évnél idősebb, és magyarországi lakcímmel rendelkezik.

3. A versenyen való részvétel feltételei

A versenyben való részvétel módját mindig a verseny bejegyzésben írjuk le, ebben a versenyben ez a nyereményjáték videó alatti leírásban van elhelyezve.

A versenyben való részvételért az alábbiakat kell megtenni:

  • Iratkozz fel a Biano Magyarország Youtube csatornájára itt: https://www.youtube.com/channel/UC9AS0ZA7VqKw_ze63wDoopA
  • Írj egy kommentet, hogy feliratkoztál ennél a videónál: https://www.youtube.com/watch?v=iftZhBd0BsA&ab_channel=BIANOMagyarorsz%C3%A1g

A versenyző csak egyszer vehet részt a folyamatban lévő versenyben, és csak egy díjra jogosult.

4. A játék menete és a nyeremény


4.1. A nyertes kiválasztásának módját a verseny posztban ismertetjük.

4.2. A nyertest legkésőbb 7 napon belül a verseny befejezésétől számítva válasszuk ki.

4.3. A nyertest a Biano Magyarország Youtube csatornáján jelentjük be úgy, hogy a nyerő kommentre válaszolunk és küldünk neki a nyereménnyel kapcsolatos információkat.

4.4. A nyertesnek a komment megjelenítésétől követő 14 napon belül kapcsolatba kell lépnie velünk. Ha nem keres fel minket, a nyeremény a szervezőnek marad meg.

4.5 A nyertesnek futárral vagy postával juttatjuk el a nyereményt a megadott címre.

4.6 A verseny szervező nem felel a nyeremény elvesztéséért, kézbesítésének elmulasztásáért, késedelméért vagy töréséért, miután azt átadta a kézbesítő személynek.

4.7. A verseny július 17.-31.-ig tart.

5. Egyéb rendelkezések

5.1. Ha megalapozott gyanú merül fel bennünk egy versenyző vagy más személy csaló, vagy tisztességtelen viselkedése miatt, a versenyző kizárható a versenyből, vagy az egész verseny megszüntethető.

5.2. A nyereményt nem lehet reklamálni.

5.3. A versenyben való részvétellel a résztvevő elfogadja a verseny szabályait és feltételeit, és vállalja, hogy azokat betartja.

5.4. A verseny résztvevője beleegyezik abba, hogy felhasználónevét a szervező közzé tegye a Youtube, Facebook, vagy Instagram profilján a verseny eredmény bejelentése közben.

5.5. A Szervező fenntartja továbbá a jogot arra, hogy a versenyt megszüntesse, részvételi feltételeket bármikor előzetes bejelentés és külön értesítés nélkül megváltoztassa, indoklás és kártérítés megállapítása nélkül.

5.6. Ha ellentmondás merül fel a versenyt bemutató bármely anyagban (pl. rövidített szabályokban) és a teljes szabályok között, a jelen szabályzat szövege az irányadó.

  1. Adatkezelés

A résztvevők személyes adatainak kezelésére az Adatvédelmi irányelvekben találhatóak és irányadóak, valamint e pontban foglaltak. E Szabályzat egyúttal Egyedi Adatkezelési Tájékoztatónak minősül.

  1. Youtube Irányelvek és Általános Szerződési Feltételek

A szervező és a résztvevők kijelentik, hogy betartják a Youtube Irányelveit, valamint elfogadják a Youtube Általános Szerződési Feltételeket.
A bejegyzések amelyek nem tartják be a Youtube Irányelveit ki lesznek zárva.