A tömör, rozsdamentes acélból készült, termoakkumuláló aljú nyeles lábas gazdaságos, költséghatékony és hatékony főzést biztosít, amelynek köszönhetően új dimenziót fedezhet fel a főzésben, a szószok és a mártások készítésében.Ez a méret alkalmas mártások, hús- és zöldség mártások készítésére, csokoládé olvasztására, gyümölcsök, például körte borban pácolására, pudingok, babakása, krémek alapjának főzésére stb.A teljes rozsdamentes acél edények előnyei:
kiváló minőségű 304-es rozsdamentes acélból készült
gond nélkül használhat fém konyhai eszközöket
ergonomikus fogantyú biztosítja a biztonságos kezelhetőséget
a főzőedény minden típusú főzőlappal kompatibilis, beleértve az indukciósat is
sütőben is süthető
a vastag szendvicsalj energiát takarít meg
a felhalmozott energia egyenletesen továbbítja a hőt az edénybe, ezért az edény előre kikapcsolható és az étel a meleg edényben " elkészülhet"
könnyű tisztítás - az edények külső és belső felülete magasan polírozott mosogatógépben mosogatható Ajánlott:
intenzív melegítés esetén használjon sütőkesztyűt
használjon az edény átmérőjével arányos főzőlapméretet.