A hagyományos keverés és a vákuumkeverés közötti különbség azonnal nyilvánvaló. Azonnal észre fogja venni, hogy a vákuumkeverés sokkal kíméletesebb, az ételek tovább megőrzik eredeti ízüket és megjelenésüket, és később romlandóbbak. Megőrzi a színt még a nagyon nehéz ételeknél is (almalé, avokádó, mangó), több antioxidáns és a szervezetre egészséges anyagot tartalmaz. Nem válik szét a gyümölcshús és a víz. A keverés kíméletesebb, az eredmény nagyszerű ízű.Lehetővé teszi az alapanyagok levegőhöz való hozzáférés nélküli feldolgozását, ami jelentősen lelassítja az oxidációjukat, az anyagok is kitágulnak, így kíméletesebb feldolgozást érhetünk el. A tartály különleges formájának és a pengék őrlési módjának köszönhetően turmixolhat - turmixokat, shake-eket, krémeket, sorbeteket, fagylaltokat, de forró leveseket és szószokat is -, választhat a hagyományos vagy a vákuumos turmixolás közül.A vákuummixer robusztus fémtesttel és nagy teljesítményű, 1500 W / max. 26 500 fordulat/perc motorral rendelkezik. A japán pengeformázó és élező technológia, valamint a speciálisan formázott Tritan tartály garantálja a nagyszerű eredményt. És mégis csendesen működik.