Biztosan tudod, hogy a leveles tésztát vékonyra kell gyúrni, a törékenyebb tésztákat legalább fél centi vastagra, a pizza-tészta meg akkor jó, ha papírvékony. Röviden, minden tészta más vastagságot igényel. Ezért biztosak vagyunk abban, hogy egy állítható sodrófa jól fog jönni. Összesen négy pár színes gyűrű tartozik hozzá, amelyeket felhelyezve lehet beállítani a tészta kívánt vastagságát. Egyszerű, mégis nagyon praktikus! Az állítható sodrófa négy pár kivehető színes gyűrűvel rendelkezik, ezekkel állítható be a kinyújtott tészta kívánt vastagsága (2, 4, 6, 10 mm). A henger felülete 20 mm-es lépésekben állítható 150 mm-től 330 mm-ig. Az állítható gyűrűk és a rögzítőcsavar mosogatógépben moshatól. A fahengert csak egy nedves ruhával kell letörölgetnihasználat után.