Kerti sátor 3x6m - Bézs

135 000 Ft Ár áfával

Termékleírás

Az elegáns, 3x6 méretű vízhatlan ponyvájú pavilon elegendő helyet biztosít nagyobb ünnepségekhez vagy kerti partikhoz. A forró nyári napok során kellemes árnyékot kínál Önnek, és tökéletes helyet a kikapcsolódáshoz.Mint tudjuk, az időjárás kiszámíthatatlan lehet, de a kerti sátor megmentheti a már megtervezett esti bulit a barátaival, rossz időjárás esetén. Különálló oldalfalak kombinálhatók, az odlaponyvákat használhatja vagy nem nyitott vagy zárt pavilonként.A vázszerkezet a nagy méret ellenére is könnyen kezelhető. Néhány másodpercen belül a sátor felállítható szerszámok nélkül. A csavarozott kötéseknek köszönhetően a tartós rozsdamentes acélszerkezet sok éven át használható lesz károsodások nélkül. Az építőelem sérülése esetén egyszerűen cserélje ki és a kerti sátrat tovább használhatja.
Az alumínium az egyik legszélesebb körben használt anyag a 21. században, és az építőiparban a legelőnyösebb anyag - különösen akkor, ha hosszú élettartamú anyagra van szükség, nem igényel különös ápolást, mivel rozsdamentes, ezüstszürke színű.
A sátorponyva nyolc különböző színben kapható, 100% -ban vízhatlan. A sátor tetője és oldalfalai poliészter szálból készültek, belső részük PVC réteggel van gazdagítva, ez garantálja a vízhatlanságot. Sátor oldalfalai eltávolíthatók, tépőzárral rögzíthetők a tetőponyvához. A sátor nyílt menedékként is használható, ahová a napfény áthatol viszont árnyékot is teremt.
A ponyvák könnyen karbantarthatók. A tisztításhoz elegendő a tiszta víz, nagyobb szennyeződés esetén enyhe mosószert használhat. Nem javasoljuk a mosógépben történő mosást és fehérítők használatát. A megfelelő kezelés meghosszabbítja a sátor élettartamát. Tárolás előtt szárítsa ki és tárolja a száraz helyen. Vizes vagy n...