Ajánljuk

Vintage kert és terasz

Tetszenek a romantikus hangulatok egy kis régiség patinával? Akkor talán tetszeni fog a vintage stílus is, amely kombinálja a régiségeket új darabokkal, vagy felhasznál olyan tárgyakat a múltunkból, amelyek nosztalgia érzést kelt bennünk. Meríts ihletet a gyűjteményünkbe és szerezz be néhány darabot, amelyekkel feldobod a kertedet, vagy teraszodat. Kombináld a régit az újjal, pasztell színekkel, és romantikus dekorációkkal.

A vintage stílusban is találunk több árnyalatot, országok, vagy korszakok szerint, és ezért is sokan találják meg benne azt, ami nekik tetszik. Például a Provence stílus is ide való, a sok levendulával és lila dekorációkkal, de az angol farmház is a világos színű bútorokkal, puha anyagokkal, pasztell színekkel, és sok sok mezei virággal, vagy rózsákkal.
Egy alap darab egy olyan bútor, amely lehet fából - rusztikus, vagy koptatott, de új is, vagy fémből. A fém különösen jó a kertbe, mert örökké ki fog tartani, és a karbantartása is egyszerű.

Milyen dekorációk illenek a vintage stílushoz? Párnák, plédek, vázák, virágcserepek, de akár az étkészlet is lehet egy gyönyörű dekoráció.
A textilnél válogass lenvászon, pamut, vagy gyapjú termékeket, és a színekből pedig a nude bézs, és a pasztell színek - világos rózsaszín, kék, lila. Ne felejtsük el a mintákat sem, keress vonalakat, négyzethálókat, vagy virágmintákat.
Az antik felületű virágcserepek, kancsók, kannák romantikus hangulatot adnak.