Ajánljuk

Erkély és terasz szépítés

Inspirálódj, és szépítsd meg a teraszod, erkélyed a meleg napokra. Alakíts ki magadnak és a szeretteidnek egy relaxálós, kellemes helyet, ahol össze tudtok jönni munka után, hétvégén, vagy ahol egymagadban is le tudsz pihenni egy könyvvel, vagy egy csésze finom kávéval. Néhány új dekoráció segítségével egyszerűen teljesen új hangulatot adhatsz a teraszodnak - főleg textillel (párnák, plédek), látványos világítással és gyertyákkal, színes virágcserepekkel... Meríts ihletet az új erkély, terasz kollekciónkból.

A legegyszerűbb mód arra, hogy teljesen új stílust adj az erkélyednek és ne kerüljön túl sokba az, ha új mintás párnákat szerzel be. Különböző méretű, formájú, színű, és mintájú párnákból válogathatsz a Biano oldalán. A párnákra és a plédekre jól jön egy párna tároló doboz is, és amennyiben fából van, még padnak is használhatod!

Díszvilágítással varázslatos hangulatot alakíthatsz ki az erkélyeden, vagy a teraszodon a meleg nyári estékre. Nagyon mesés például a láncvilágítás, melyet akár egy létrára tekerhetsz, vagy a különböző lámpások, és mécsesek. A klasszikus gyertyák is gyönyörűen néznek ki.

Végül persze a virágok is nagyon szép hangulatot teremtenek, és az erkélyeken, teraszokon különböző mintájú virágcserepekbe, vagy virágládákba tehetjük őket, akár földre, polcra, függő cserépbe, vagy a korlátra akasztva.