Ajánljuk

Őszi otthoni hangulat

A napok rövidülnek, az éjszakák egyre hosszabbak - elkezdődött az ősz, a meleg kötött pulóverek ideje, az esős napok, illatos kávé és tea, plédek és gyertyák. Ősz az az időszak, amikor elkezdhetünk lassítani és felkészülni a télre. És persze az otthonunkban is varázsolhatunk egy kis őszi hangulatot. Inspirálódj az új kollekciónkban.

A legegyszerűbb tipp az őszies hangulat kialakításához a fény. Egyre korábban sötétedik, de nem kell mindig a nagy csillárt használni. Meleg, otthonos érzésért válassz állólámpát, asztali lámpát, gyertyákat, vagy díszvilágítást, vagy ezeknek a kombinációját. Meleg fehér, vagy meleg sárga színű izzókat használj. Alakíts ki több világítási lehetőséget a szoba különböző részeiben.

Egy egyszerű módszer arra, hogy ősziesebb és otthonosabb hangulatot alakíts ki a nappaliban? Különböző méretű díszpárnák és plédek őszi színekben - például sárga, narancssárga, barna, sötét zöld, és bézs. Műszőrmék is nagyon stílusosan néznek ki akár a padlón, akár egy fülesre dobva. Nemcsak, hogy ezekkel a kiegészítőkkel szebbé teszed az otthonod, hanem praktikusak is, és a plédek biztos jól fognak jönni a hüvös estéken.