Ajánljuk

Vissza a suliba

Közeledik az az idő, amikor a gyerekek újra iskolába mennek, ezért készítettünk nektek egy gyűjteményt, amelyből meríthettek ihletet, hogy mi is az, ami pont hiányzik a gyermeknek. Talán kinőtt az íróasztalból, vagy a székből? Nálunk egész bútor szetteket is választhattok, amelyek asztalt, széket, és még polcokat és komódokat is tartalmaznak kedvező áron. Praktikus apróságokra is gondoltunk, mint uzsonnadobozokra és kulacsokra.

Szóval hogyan is készüljön fel az iskolára, hogy ne kelljen kapkodni néhány nappal az eleje előtt? Jó ötlet a nagy tárgyakkal kezdeni - megvan és még jó az íróasztal a székkel, ahol a gyermek elég időt fog tölteni a leckékkel és a tanulással?
Ezután nézzük át mi is maradt meg tavalyról - írószerek, füzetek, lehet, hogy maradt belőlük. Írjon egy bevásárló listát az apróságokkal, amelyeket még be kell szerezni.

Uzsonnás dobozok és kulacsok praktikusak és ökologikusak, mert segítik csökkenteni a szemetet, és emellett szépen is néznek ki, úgyhogy a gyerekeknek is biztos tetszeni fognak.
Dekorációs üzenőtáblák is praktikusak, mert sok organizációs dologra felhasználhatóak, üzeneteket lehet rajtuk hagyni, vagy a bevásárlólistát, szülinapokat, és egyéb fontos dátumokat.