Biano Pixel

A Biano Pixel kiegészítő segítségével termékei jobb pozíciókat érhetnek el a Biano piacterén, és felkelthetik az érdeklődő felhasználók figyelmét. Ez az egyik leghatékonyabb remarketing eszköz, amely időt takarít meg a vásárlónak a megfelelő termék keresésében, valamint segíti az e-shop kampányának hatékonyságát.

Implementálni

A remarketing fontossága a Biano-n

Az ajánlat testreszabása a felhasználó számára

Manapság sokféleképpen lehet segíteni a vásárlót személyre szabott termék kiválasztásában. A Biano Pixel egy olyan megoldás, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a felhasználó preferenciái alapján személyre szabja a termékek megjelenítését a Biano.hu oldalon – figyelembe véve az e-shop webhelyén korábban beállított preferenciáit.

Javított konverziós arány

A Biano Pixel ugyanakkor segít az e-shopoknak azon vásárlók elérésében, akik az adott e-shopban már vásároltak, vagy legalább egyszer felkeresték azt. Ez az egyik leghatékonyabb remarketing eszköz, amely időt takarít meg a vévőknek a termékkeresés során, és javítja az e-shop kampányai teljesítményét.

Jobb láthatóság termékei számára a Biano-n

A felhasználók által előnyben részesített termékek első pozícióikon történő megjelenítése a Biano piacterén nemcsak óriási mértékben növelheti a konverzió esélyeit, de termékei szélesebb közönség számára is láthatóak lesznek.

Biano Pixel – az út a rendelésenkénti költség minimalizálásához

A termékek személyre szabott megjelenítésének köszönhetően javul a kampányok általános teljesítménye. A felhasználó megtalálja, amit keres, és az e-shop minimális költséggel értékesíti áruit.

Előnyök

Jobb láthatóság a Biano piacterén a személyre szabott ajánlatnak köszönhetően

Eladások és konverziók növekedése

Költségminimalizálás a személyre szabásnak köszönhetően

Hogyan működik a Biano Pixel

A felhasználó böngészett vagy vásárolt egy e-shopban, amelynek aktív Biano Pixelje van.

A termékek sorrendje a Biano.hu oldalon a megtekintett vagy megvásárolt termékek paraméterei alapján módosul.

Az általános hirdetési teljesítmény növelése a személyre szabott termékmegjelenítésnek köszönhetően.

Szeretne többet tudni?

Álmos Sebők Account manager

support@biano.hu

Szeretne többet megtudni a Biano Pixelről és arról, hogy az Ön e-shopja hogyan profitálhat belőle? Lépjen kapcsolatba Péterrel.

Foglaljon hívást

FAQ

1. Fizetős szolgáltatás a Biano Pixel ?

A szolgáltatás teljesen ingyenes. Ugyanaz a CPC-árlista érvényes, mint a nem célzott termékmegjelenítésre. Az előny az Ön számára egy sokkal jobb konverzió.

2. Hova muszáj elhelyezni a Pixel kódot?

A Biano Pixel megfelelő működéséhez a kódot az e-shop összes oldalán el kell helyezni, beleértve az utolsó oldalt, az úgynevezett checkout-ot.

3. Milyen adatokkal dolgozik a Biano Pixel?

A továbbított adatok teljesen névtelenek, a Biano Pixel nem gyűjti a felhasználók személyes adatait. Csak anonimizált adatokat gyűjt, amelyek azt jelzik, hogy a felhasználó az Ön webhelyén, egy bizonyos kategóriában, termékben járt, vagy vásárolt.

4. Implementálható a Biano Pixel a Google Tag Manageren keresztül?

Igen határozottan. Olvassa el az implementációról szóló részben található utasításokat.