Rió 3+1+1 ülőgarnitúra

310 830 Ft Ár áfával

Termékleírás

Rió 3+1+1 garnitúra
 

 
 

- szivacsos
 

- elefánt mintás zsenilia szövettel
 

- magas háttámlás, magas karfás
 

- fabetéttel díszített, nélküle is kérhető


 


Méretek (fotel): külső méret: 100 × 85 cm, ülőmagasság: 44 cm, beülőmélység: 50 cm, háttámlamagasság: 90 cm


Méretek (3-as kanapé): külső méret: 185 × 100 cm, fekvőfelület: 190 × 140 cm, ülőmagasság: 44 cm, beülőmélység: 50 cm, háttámlamagasság: 90 cm

 


3 féle színben rendelhető

1. kép fehér textilbőr-szürke mintás calvados fabetét kombináció

2. kép barna textilbőr-szürke mintás éger fabetét kombináció

3. kép fekete textilbőr-szürke mintás éger fabetétMegrendelésnél elegendő a megjegyzés rovatba beírni a kombináció számát.
 

Raktárkészlettel (a raktárunkon változó színösszeállításban elérhetőek), szállítási határidővel, vagy bármilyen termékekkel és áruházunkkal kapcsolatos kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal (kérjük vásárlás előtt ellenőrizd a kijelző megjelenítési beállításait). Szállítási feltételek, díjak minden esetben változó, kedvező áron az ország egész területére megrendelheted ezt a szolgáltatást. A szállítási díj a vásárolt termék értékétől illetve a lakóhelyed távolságától függ. Természetesen mindenben amire szükséged van, a rendelkezésedre állunk, de a szállítás nem tartalmazza a házba/emeletre való pakolás költségét. Kérjük a szállítás részleteinek rögzítésekor mindenképp jelezd ha pakolást is igényelsz, mert alap esetben kollégánk egyedül érkezik a helyszínre és nem áll módjában a bútort be/fel pakolni. Igény esetén 2 munkatárs érkezik és sérülésmentesen a helyszínre teszik a bútort. 
 - Mindigbútor

Paraméterek

Szett:
3+1+1
Kárpitozott:
Igen
Kárpit anyaga:
Szövet
Kárpit anyaga:
Öko bőr
Háttámla magassága:
Magas
Funkció:
Állítható