Előző kép
Következő kép

Kép parafán - Map of Dreams [Cork Map]

Termékleírás

A parafára helyezett "Map of Dreams [Cork Map]" kép nagyszerű az eredeti falidíszt kereső személyek számára. A környezetbarát anyag és az érdekes "Map of Dreams [Cork Map]" minta azt eredményezik, hogy a sima parafatábla egy stílusos kiegészítővé válik, melyet többféleképpen is fel lehet használni. A parafára helyezett képre rajzszegeket lehet felszúrni, a térképen be lehet jelölni a meglátogatott helyeket, vagy akár megjegyzéseket lehet felragasztani.

Az "Map of Dreams [Cork Map]" parafára helyezett kép a hagyományos falidíszektől jóval könnyebb. Ennek köszönhetően a parafatáblák a lakás vagy iroda bármelyik pontjában felhelyezhetők. A nyomtatott vászon egy parafatáblára kerül felhelyezésre. Ennek köszönhetően a kép színei élénkek és a legapróbb részleteket is visszaadják. Szúrj bele rajzszegeket vagy ragassz fel megjegyzéseket és készíts egyedi falidíszt!
A parafatérkép nagyszerű ajándék ötlet az utazásokat szeretők számára! Hogyan lehet felhasználni a parafatáblát?Jelöld be a múltbéli és jövőbeli úticéljaidatKészíts képgalériát a meglátogatott országokrólTűzz fel megjegyzéseket annak érdekében, hogy emlékezz a figyelemreméltó helyekreBiztosíts gyermekeid számára egy nem mindennapos módszert a földrajzi ismeretek elsajátítására Legmagasabb minőségű nyomtatás!
Az egyedi vászon és a nyomtatás megfelelő felbontása tökéletes képélességet és színmélységet biztosít. Nyomtatott peremek
A kép nem igényel keretet és azonnal felakasztható. UV-védelem
A színek nem fakulnak ki, még hosszantartó napsütés hatására sem. Biztonságos csomagolás
Szállítás előtt a képeket buborékfóliába csomagol

Paraméterek

Típus:
Egyrészes
Motívum:
Absztrakt
Anyag:
Vászon
Elhelyezés:
Irodába, Nappaliba, Hálószobába
Kép technológia:
Nyomtatott, Keretezett, 3-darabos, Parafa
Szín:
Bézs, Lila, Barna, Kék, Narancsszín, Zöld, Sárga
Distribuce:
SK