Sörsátor 2x3m - Bézs

85 000 Ft Ár áfával

Termékleírás

Az ultra könnyű alumínium sörsátor alkalmas kerti partikhoz, céges rendezvényekre, piacokra stb. Az összecsukható harmonika rendszernek köszönhetően a sátor másodpercek alatt felállítható. A sátor alaprajza egy téglalap, kezelése és szállítása hordozótáskában kényelmes és egyszerű.A csomag tartalmazza: három teli oldalfalat, tetőponyvát, sátorszerkezetet és cövekeket tartalmaz. A sörsátrak oldalfalak nélkül is használhatók, nyitott de védett teret teremthet a kertjében.
A ponyvák 100% vízhatlanok, a poliészter szövethez hozzáadott PVC rétegnek köszönhetően. A sátrak különféle színben rendelhetők nyomtatással vagy anélkül is. Sátrak nyomtatásával is foglalkozunk, így megrendelhet egy egyedi sátrat. A vászon ponyva UV-ellenálló.
A sátor konstrukciója alumíniumból készül, amely szilárd, és ugyanakkor súlya jóval alacsonyabb, mint az acél sátrak súlya. Ultra könnyű alumínium sátor lehetőséget nyújt a könnyű tetőfedés elkészítésére. Nagy előnye, hogy nincs szükség szerszámokra a sátor felállításához. Az alumínium vázak korrózióállók és higiéniai szempontból ártalmatlan, így ,,gasztro,, sátorként is megfelelnek.
Szerkezet felépítését részletesen átgondolt. A sátor lábain lévő mozgó futók biztosítják az egyszerű elrendezést. A szabadalmak különböző magasságban történő rögzítésének köszönhetően beállíthatja a sátor magasságát az Ön igényeinek megfelelően. A lábakon lévő talpak lyukakkal vannak ellátva a sátor megfelelő rögzítésére. A talpak hegesztve vannak a sátor lábaihoz ez biztosítja a maximális stabilitást.
A 2x3m méretű sátor ideális pihenőhelyként a kertben, kiállítási sátorként vásárokon, kiállításokon stb. A alkatrészcsere egyszerű, mivel a sátor szerkezete csavarozott. A sátor nem igényel extra karbantartást, a pony...