Flexa Basic - Egyszemélyes gyerekágy hátsó korláttal, Fehérre Pácolt

Termékleírás

FLEXA Basic ágy 


A Flexa Basic bútorcsalád (korábban Thuka néven volt forgalomban) tagjai a jól ismert, igényes dán minőséget képviselik


A Basic bútorcsalád ágyait számos kiegészítő elemmel szabhatjuk gyermekünk igényeihez: asztal-polc-heverőfotel elemmel különböző variációkban, ágyfiókkal, ill. számos aprósággal tehetjük az ágyat még praktikusabbá és színesebbé, többféle textil közül választhatunk.


Mint minden Flexa bútor, a Basic bútorcsalád elemei is rendelkeznek TÜV-tanusítvánnyal. A Flexa Basic ágyakat a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelően tervezték és kivitelezték, hiszen gyerekek számára készültek: a sarkok lekerekítettek, nincsenek hegyes élek, minden Flexa Basic ágy (nemzetközi intézetek által) az érvényben lévő biztonsági előírásoknak megfelelően teszteltAnyaga: tömör északi fenyő. Ennek azért van jelentősége, mert az északi területeken a kevesebb napfény miatt lassabban nőnek a fák, az évgyűrűk sűrűbbek, kevesebb csomó található bennük, ezért a fa masszívabb, tömörebb, tartósabb. Ez érzékelhető a bútorokon is. 


Színe: fehérre pácolt, környezetbarát, vízesbázisú lakkal kezelve. A Flexa kizárólag olyan lakkokat használ, melyek oldószerektől és mérgező szinezőanyagoktól mentesek. A lakkok kíváló minőségűek, ez teszi a bútorok felületét strapabíróvá és ellenállóvá, legyen szó nedvességről, vagy akár egy kisgyerek fognyomáról.


Méretek: 208 cm (hossz), 99 cm (szélesség), 61 cm (magasság. Ez a teljes ágy magassága). Ágy alatti hely: 21 cm. 


Az ágyhoz illeszkedő matrac mérete: 90 x 200 cm. (az ár nem tartalmazza!) maximális matracmagasság: 22 cm


Ágyláb vastagsága: 5,5 x 5,5 cm

Oldallap mérete 8,6 cm magas x 2,6 cm vastag


Az ár tartalmazza:ágykeret
csavarok, összeszerelési útmutató


Paraméterek

Fa mintázat:
Fenyő
Stílus:
Skandináv
Ágytípus:
Magasított
Szett:
Matrac nélkül
Méretek:
90x200 cm
Kárpit anyaga:
Szövet