Viaszosvászon asztalterítő-Prémium minőség 140x140 cm(Átlátszó)

2 350 Ft Ár áfával

Termékleírás

TERMÉKLEÍRÁS:

 

Prémium minőségű PVC, amelynek hátoldala szövött pamuttal van ellátva, ezáltal erős és tartós. Vízálló és foltálló. Több méretben és motívummal kedvelt asztalterítő lehet, bárki otthonában, akár kültérre, vagy beltérre egyaránt. Vízlepergető, impregnált rétegnek köszönhetően víz és szennytaszító, így a szennyeződéseket könnyen és gyorsan letörülhetjük róla.

Ezzel a modellünkkel akár védőréteget is képezhet textíl asztalterítőjének.

Miközben védi az asztalterítőjét a szennyeződésektől akár egy étkezés során, mellette nem takarja el az eredeti asztalterítő mintázatát sem. Így akár egy ünnepélyesebb családi ebéden is hasznos tud lenni.

(A képeken látható erre a példa)

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ:

Nedves ruhával letörölve tisztítható.

ANYAGÖSSZETÉTEL:

Polivinilklorid-Pamut

Textil és ruhaipari termékek, kellékek, kiegészítők tanúsítása.

 

OEKO-TEX® Standard 100 egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok összehasonlítására. Ennek célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból kifogásolhatatlan termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa – a termék megfelelő megjelölésével – arról, hogy az OEKO-TEX által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas.

 

2018. évi adatok szerint mintegy 100 ország 10 ezer gyártó cége alkalmazza az OEKO-TEX Standard 100 minősítést termékein, akik között mi is jelen vagyunk!

 

Figyelünk Önre, figyelünk vásárlóinkra!

 

Cégünk minden textil termékei, hotel textiliái, illetve gyapjú termékei is ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezik!

 


  


Paraméterek

Típus:
Terítő
Minta:
Egyszínű
Stílus:
Ipari
Méret:
Darabáru
Forma:
Téglalap