The Bottle Gold Marble Fehér 500 ml rozsdamentes acél hőtartó design kulacs

8 990 Ft Ár áfával

Termékleírás

Vidd magaddal kedvenc italod egy stílusos hőtároló kulacsban és napközben fogyasszad el, pontosan olyan hőmérsékleten, ahogy azt a legjobban szereted

Tudtad, hogy egyetlen műanyag palack előállítása 80g CO2-al terheli a környezetet? Mindamellett a hőt nem tartja meg, káros anyagokat tartalmaz, melyek az italba beleoldódhatnak. Hulladék állapotban pedig további gondokat jelent.


A JUBEQ 0,5l-es hőtartó kulacsa kényelmes és könnyen hordozható, bárhol bármikor veled lehet az irodától az edzőteremig.


A JUBEQ The Bottle egy dupla rozsdamentes acél fallal rendelkező palack, melynek falai között vákuum található. Ennek köszönhetően a fala nem vezeti a hőt, így 12 órán át melegen és 24 órán át hidegen tartja kedvenc italod amit beletöltöttél. Ha forró italt raksz bele, nem égeti meg a kezed, míg ha jeges ital kerül bele egy csepp pára sem csapódik le a felületén és az italod hideg marad, még a napon parkoló autóban hagyott kulacsban is.


A környezetbarát és egészséges megoldás, amit kerestél

Sokat töprengtél azon, hogy fel kéne hagyni a rengeteg műanyag palack vásárlásával, amivel sokféleképpen szennyezed a környezeted és az egészségednek is ártasz?


Imádod a házi készítésű meleg teát, jéghideg limonádét vagy épp a hűvös, szűrt csapvíz az amit legszívesebben fogyasztasz szomjúság ellen? Vidd magaddal otthonról és fogyasszad el kedvenc italod napközben is!


Minden egyes alkalommal amikor utántöltöd JUBEQ palackod, 80g CO2-al kevesebb kerül a légkörbe, ugyanis egyetlen műanyag palack előállítása és a boltba történő szállítása evvel jár. És ekkor még nem esett szó arról, hogy az elszállítása esetlege újrahasznosítása sem úszható meg további CO2 kibocsájtás nélkül.


 


Miért különleges?


500ml-es kapacitású
Több mint 50 különböző változatban kapható
élelmiszeripari minőségű rozsdamentes acél anyagból készült
teljesen BPA és ftalát és mindennemű káros anyagtól mentes
alkalmas enyhén savas vagy szénsavas italok tárolására
semmilyen ízanyag nem oldódik ki belőle, az ital tökéletesen természetes ízű marad
kiemelkedő hőszigetelő képességű dupla oldalfal
széles nyak, melyen keresztül jég is könnyen betölthető
hőszigetelő, tökéletesen és biztonságosan záró kupak
könnyen, kézzel is tisztítható
a palack megvásárlásával támogatod a JUBEQ 100%-ban green profit erdőtelepítési törekvéseit

 


Stílusos termékcsalád

A JUBEQ termoszok klasszikus vonalvezetésű palack formája rendkívül esztétikussá és könnyen hordozhatóvá teszi őket.

Egyedi karabinerrel kiegészítve könnyen hordozható, és bárhova felakasztható, akár egy hátizsákra is.


Tökéletesen környezetbarát megoldás, egyedi JUBEQ filozófia

A JUBEQ filozófiája úttörő. 


Termékeik egytől egyig a környezet szennyező, egészségre is ártalmas műanyag csomagolásokat váltanak ki, 100%-ban újra használható termékekkel. 


Mindemellett a JUBEQ egy 100%-ban green profit vállalkozás. Ennek lényege, hogy nem csak zöldre kívánja mosni magát több versenytársához hasonlóan avval, hogy a profitja egy részét felajánlja egy harmadik fél számára, hogy erdőket telepítsen a pénzből. A JUBEQ maga végzi az erdők telepítését, méghozzá úgy, hogy a profit 100%-át ebbe fekteti. Így biztosítja, hogy a JUBEQ ökológiai lábnyoma a lehető legnagyobb mértékben negatív legyen, azaz működése során a lehető legtöbb CO2-t távolítson el a légkörből. Minden palack eladásakor egy fa születik, mely hosszú évtizedeken át köti majd meg a légköri CO2-t. 


 

Termékcsalád:Marble Series
Hosszúság:7.5 cm
Szélesség:7.5 cm
Magasság:27 cm
Térfogat:500 ml
Méretvariáns:0.5l
Fantázia szín:fehér-arany
Minta:márvány mintás
Felület:fényes felület
Anyaghasználat:18/8 rozsdamentes acél - műanyag - gumi
Átmérő:⌀ 7.5 cm
Nyílásméret:⌀ 33mm
Garancia:5 év garancia
Felhasználás:szabadtéri

Paraméterek

Anyag:
Műanyag