Ajánljuk

Mosókonyha praktikusan

Néhány ügyes kiegészítővel és tárolóval mindjárt több dolog fér el a mosókonyhában, és élvezetesebb lesz talán maga a mosás is! Nézd meg válogatásunkat, és találd meg mindennek a megfelelő helyét.

Egy praktikus polcos szekrény az alap, akkor is, ha a mosógép a fürdőszobában van, és akkor is, ha külön van a mosókonyha. Nemcsak a mosáshoz való mosószerek férnek el benne, hanem minden tisztítószer, melyet otthon használunk, szivacsok, kis seprű, de akár törölközők is, vagy ágyneműhuzat, ha több hely van.

A szennyesruhákhoz sokat segít, ha praktikus szennyestartót választunk. Ma már nagy a választék, és olyat is vehetünk, melynek több rekesze van - így mindjárt szétválogathatjuk a ruhákat színek szerint, így megspórolva időt a mosás előtt. Három rekeszes szennyeskosarat ajánlunk. Ha pedig kevés a hely, akkor kaphatók falra, vagy ajtóra akasztható szennyeszsákok is!

Végül pedig legyünk kreatívak és díszítsük fel ezt a szobát is. Ma már végtelen mennyiségű kiegészítőkből válogathatunk.
Tipp: vegyél egy italadagolót, és töltsd meg öblítővel, vagy akár mosószerrel
Még egy tipp: Nézd meg az ételtárolókat, ezek gyakran pl. kerámiából, vagy üvegből vannak, és sok apróságot stílusosan tárolhatsz benne mosáshoz, takarításhoz, vagy a fürdőszobában.