Ajánljuk

Karácsony Biano bloggerekkel

Még nem döntötted el, milyen színt, vagy stílust szeretnél választani a karácsonyi dekoráláshoz, és szívesen inspirálódnál? Megkértünk négy Biano bloggert, Beát, Adrit, Dorinát, és Filomenát, hogy osszák meg kedvenc stílusú termékeiket. Találsz köztük klasszikus piros-ezüst karácsonyt, meleg fehér stílust természetes anyagokkal, elegáns letisztult nude karácsonyi díszítést, és nyugtató földes tónusokat minimalista dekorációkkal.

Ünneplés skandináv stílusban

Inspirálódj Dorcinál a Mywhitenotes.hu blogról, akinek a lakása skandináv stílusban van berendezve, és a karácsonyi dekorálás is kiegészíti. Modern, letisztult stílusában a bézs, pasztell rózsaszín és fehér színek dominálnak, természetes felületekkel: fával és matt kerámiával.

Bea nem csak varázslatos karácsonyi hangulatot tud teremteni otthonában, gyönyörű tortákat is süt! Készítsd elő te is a sütikiszúrókat, sütőformákat és egyéb hasznos sütőeszközt, és hajrá sütni!

Adrienn otthonában nagyon szépen festenek a természetes anyagokból készített karácsonyi dekorációk és kiegészítők. Az ilyen fenntarthatóbb anyagokból készített dekorációk pedig nem csak szépek, hanem tartósak is és kímélik a Földet (sokszor még a péntárcádat is).