Biano Star

A Biano Star egy olyan kiegészítő funkció, amely felhasználói véleményeket és képeket tartalmaz a Biano-n található e-shopok termékeiről azzal a céllal, hogy fellendítse ezen e-shopok sikerét a Biano piacterén.

Aktiválás

A vásárlói vélemények fontossága

Hitelesség és társadalmi bizonyíték

Mindenki szeretné kiküszöbölni a kockázatokat az online vásárlás során. Ha ismerjük mások tapasztalatait és véleményeit egy adott termékről és e-shopról, az sokkal könnyebbé teszi a vásárlással kapcsolatos döntéshozatalt. A vásárlói vélemények az e-shop hitelességét és a termékek minőségét bizonyítják.

Fogyasztói marketing

A pozitív online értékelések nagyon sokat érnek, és olyan előnyöket kínálhatnak az üzleti életben, amelyeket egy egyszerű marketingkampány nem. Dióhéjban olyanok, mint a mikro-marketing kampányok, amelyek még sokáig működnek az online értékelés közzététele után is.

Vásárlói hűség

A rendszeres felhasználóink pörgésben tartják az üzletmenetet. Azoknál a vásárlóknál, akik időt szakítanak arra, hogy online véleményt írjanak vállalkozásáról, sokkal valószínűbb, hogy bizonyos hűséget éreznek az Ön e-shopja iránt és rendszeresen visszatérnek majd, illetve ugyanúgy azok, akik az ilyen értékelések alapján vásárolják meg termékeit és elégedettek velük.

9/10

fogyasztó olvassa el a vásárlás előtt az online értékeléseket.

49%

vásárló épp úgy bízik meg az online értékelésekben, mint személyes ajánlásokban

25%

konverziós arány növekedés.

31 szegmensből 28-ban

szegmensben a felhasználó a vélemények alapján megváltoztatta a preferált márkát

Az internet felhasználók FELE

havonta legalább egyszer közzétesz egy online értékelést.

69%-kal hitelesebbek

a fotókat vagy videókat tartalmazó termékvélemények.

Biano Star – a több eladáshoz vezető út

Úgy tűnik, hogy az értékelések a legjelentősebb rangsoroló tényezők a lokális keresésben. Segítenek a vállalkozásoknak jó helyen szerepelni, még akkor is, ha rossz minőségű linkprofiljaik vannak.

Előnyök

A termékek magasabb besorolása nagyobb láthatóságot biztosít a Biano piacterén

Ingyenes komplex adatcsomag egy fókuszcsoportról a Biano eshop adminisztrációjában

Gyorsabb új vásárló vonzás és előnyszerzés a döntéshozatali folyamatukban

Hogyan működik a Biano Star

1. Többszintű e-shop értékelés

Minden eshop-értékelés a kommunikációról, a szállításról, az általános árról és általános vásárló-elégedettségről szól.

2. Többszintű termékértékelés

A termékek értékelése az ár-teljesítmény arányból áll, és a Biano piactéren jelenik meg csillagok, hozzászólások és termékképek felhasználásával.

3. Javított rangsorolás a Biano-n és a Biano Star jelvényen belül

Miután a vásárló értékelést írt az e-shopról és a termékekről, az értékelések automatikusan megjelennek a Biano piactéren, és javul az értékelt termékek rangsorolása. A Biano Star jelvény is frissített e-shop rangsorolást mutat majd.

Többet szeretnél tudni?

Péter Girán Account manager

peter.giran@biano.com

Szeretne többet megtudni a Biano Star-ról és arról, hogy az Ön e-shopja hogyan profitálhat belőle? Vegye fel a kapcsolatot Péterrel.

Foglaljon hívást

FAQ

1. Fizetős szolgáltatás a Biano Star?

A szolgáltatás ingyenes. A Biano Star implementálása javítja termékei rangsorolását is, ami azt jelenti, hogy kevesebbet licitálhat azokra a termékekre, amelyekkel magasabbra szeretne jutni a Biano piacterén. Az értékeléseknek köszönhetően termékei ingyenesen jobb rangot kapnak.

2. Mennyire igényes technikailag az implementáció?

Az implementáció nagyon egyszerű, főleg ha már implementálta a Biano Pixelt. Ha az még nincs meg, akkor ez egy jó lehetőség a két szolgáltatás egyidejű implementálására, hiszen ezek összefüggenek.

3. Mi történik, ha az értékeléseim nem pozitívak? Megkaphatom még a Biano Star jelvényt?

Igen megkaphatja. A Biano Star jelvény valós mutatója azoknak a konkrét dolgoknak, amelyek működnek vagy nem működnek az ügyfél számára, és így javíthatóak az eshop oldaláról. Ezért a Biano Star jelvény az átláthatóság fontos jele.

4. Hogyan profitál a Biano a Biano Star-ból?

Jelentős többletértéket kívántunk hozzáadni platformunkhoz és támogatni akartuk a felhasználókat a vásárlással kapcsolatos végső döntésükben. Elsődleges célunk, hogy megkönnyítsük a Biano felhasználóinak a vásárlásokkal kapcsolatos döntéshozatali folyamatát.